Van kleins af aan was ik altijd al gefascineerd door grote technologiebedrijven en de impact die ze hebben in ons dagelijks leven met hun oplossingen. Daarom besloot ik om na het behalen van mijn vwo-diploma, de Engelstalige Bachelor studie, International Business Administration te volgen aan de Universiteit van Twente. Door deze leerzame studie deed ik basiskennis op van alle facetten van de zakenwereld, van Finance tot aan Marketing en IT. Nadat het fundament gelegd was door met een cum laude af te studeren voor mijn Bachelor, wilde ik mij toch meer specialiseren in één vakgebied. Hierom besloot ik om te verhuizen uit mijn thuisstad Enschede naar Rotterdam om de Master studie Business Information Management (BIM) aan de Erasmus Universiteit, Rotterdam School of Management (RSM) te volgen. Door middel van deze masteropleiding kon ik de concrete stap naar de praktijk zetten en mij verdiepen hoe organisaties technologieën en data gebruiken om waarde te creëren. Uiteindelijk heb ik mijn Master diploma met uitstekende cijfers behaald en hiermee een ontzettend leerzame studie afgerond die me klaar had gestoomd voor de arbeidsmarkt.

Vervolgens wilde ik ergens aan de slag gaan waar ik veel vrijheid zou krijgen om mijn opgedane kennis toe te passen om bedrijven structureel te verbeteren. Deze mogelijkheid vond ik bij adviesbureau De Vaart. Vooral de praktische no-nonsense insteek sprak mij erg aan. Gezien mijn achtergrond in informatie management en interesse in databeveiliging ben ik vooral betrokken bij ISO 27001 / NEN 7510 projecten. In een complexe wereld waarin ondernemers het steeds lastiger vinden om met data en risico’s om te gaan bestaat er een grote kans dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Vaak verliezen ze het overzicht en kunnen ze moeilijk focussen op hun doel. Dat is wanneer wij als adviseur en communicatieve radartoren in beeld komen om de knelpunten op te lossen door inzicht en advies te bieden bij het opzetten en implementeren van managementsystemen.

Ik zie mezelf als iemand die gedreven is door kwaliteit, resultaten en continuous improvement van mijzelf en mijn omgeving. Ik haal er voldoening uit als ik advies kan geven dat uiteindelijk resulteert in toegevoegde waarde, dit staat erg hoog bij mij in het vaandel. Dit is ook wat ik heb gedaan voor mijn Master scriptie, waar ik erg trots op ben. Tijdens mijn scriptie ging ik ook sparren met CEO’s van toonaangevende Smart Home bedrijven om te kijken hoe ze op strategische level beter gebruik kunnen maken van de data inflow van de devices. Hierbij ging ik de ‘data monetization strategies’, knelpunten (waaronder data security standards) en mitigatie mechanismes identificeren om op een pragmatische wijze de enorme hoeveelheid data om te zetten in toegevoegde waarde. Dit is ook iets wat ik graag bij andere bedrijven kom doen: klanten adviseren en impact maken door mijn passie, gedrevenheid en een scherpe en kritische blik.

Buiten het werk om ben ik vooral bezig met sporten en tijd besteden met familie. Ik hou van allerlei soorten sport en ik ben nooit vies van uitdagingen. Samen met een groepje studenten ben ik iedere zondag in Rotterdam op het voetbalveld te vinden en in het weekend mis ik nooit de wedstrijd van mijn favoriete voetbalclub, Real Madrid.

Bent u benieuwd wat ik voor uw bedrijf kan betekenen? Ik hoor het graag!

    Informatie aanvragen

    Vul onderstaand formulier voor meer informatie of om een terugbelverzoek in te dienen.

      Ik wil graag worden teruggebeld