Wanneer alle procedures, formulieren en overige documenten verzameld en ontwikkeld zijn, dienen deze opgenomen te worden in een ISO 14001 milieuhandboek. Voor een ISO 14001 milieuhandboek heeft u verschillende opties.

U kunt het ISO 14001 milieuhandboek uitprinten en op de werkvloer ter beschikking stellen. Dit is echter niet wat wij van De Vaart u zullen adviseren. Wij zullen u adviseren om het gehele managementsysteem op te nemen in een digitaal ISO 14001 milieuhandboek.

Digitaal ISO 14001 milieuhandboek

Het digitale ISO 14001 milieuhandboek zal speciaal voor uw onderneming worden ontworpen en is te vergelijken met een intranetpagina. Deze intranetpagina is voor iedereen makkelijk en direct bereikbaar, waarbij naast de “verplichte” documenten ook overige relevante documenten, nieuwtjes en belangrijke mededelingen aan het handboek kunnen worden toegevoegd. Deze pagina is alleen intern beschikbaar, u hoeft dus niet bang te zijn dat  externe dit in kunnen kijken.

Aan dit opzet van dit digitale ISO 14001 milieuhandboek zijn nagenoeg geen extra kosten verbonden. Niet voor de opzet, niet voor de implementatie en niet voor het onderhoud. Na een korte instructie van één van onze adviseurs bent u zelf in staat om documenten aan het systeem toe te voegen en wijzigingen door te voeren.

Vragen over het ISO 14001 milieuhandboek

Heeft u nog vragen over het ISO 14001 milieuhandboek, dan kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen. Onze adviseurs voorzien u graag en geheel vrijblijvend van het juiste advies.