Mirjam van der Helm

Bekijk het hele team

Na mijn middelbare schoolopleiding ben ik begonnen als secretarieel medewerkster bij het Ministerie van VROM. In deze periode leerde ik mijn huidige man kennen en ben ik over gestapt naar het bedrijfsleven. In de avonduren volgde ik de opleiding Bedrijfsadministratie en ben ik in het bedrijf van mijn man gaan werken. Helaas was ik door de recessie van 2009/2010  genoodzaakt hiermee te stoppen. Ik heb een enorme passie voor honden en besloot hier mijn werk van te maken. Tot 2018 heb ik mijn eigen bedrijven in de hondenbranche gerund. Dit werd echter lichamelijk te zwaar. Om die reden ben ik weer als administratief medewerkster aan de slag gegaan. Dit keer bij verschillende organisaties en zorginstanties.

Mijn behoefte om terug te keren naar het bedrijfsleven was groot en ik had de wens om dezelfde soort werkzaamheden, zoals ik die bij mijn man in het bedrijf verrichtte, weer op te gaan pakken. Deze functie vond ik bij Adviesbureau De Vaart.

Mijn man en ik wonen samen met mijn jongste zoon in het buitengebied aan de rivier de Rotte onder de rook van Rotterdam. Mijn andere twee kinderen wonen al een tijdje op zichzelf.

Dagelijks loop ik samen met mijn hond door dit prachtige gebied. Wandelen is dan ook een grote hobby van mij. Daarnaast ben ik een aantal keer per week in de sportschool te vinden.

Bij mooi weer pakken mijn man en ik de boot voor een tochtje over de Rotte. Al met al is ons huisje aan de Rotte tegelijkertijd ook ons “forever” vakantiehuisje.

Een aantal jaar geleden zijn mijn man en ik verliefd geworden op Ibiza. Dit is dan ook onze favoriete vakantiebestemming. Een aantal keer per jaar reizen wij af naar dit mooie eiland om te genieten van alles wat het mooie Ibiza ons te bieden heeft. Ook bezoeken wij regelmatig dancefeesten op het eiland. Hier genieten wij dan van een optreden van mijn favoriete DJ, Armin van Buuren.

Mirjam van der Helm