Wesley Hoogervorst

Bekijk het hele team

Tijdens mijn studie Integrale Veiligheidskunde heb ik veel kennis opgedaan in het samenwerken en waarborgen van veiligheid. Tijdens mijn stages heb ik ervaring opgedaan bij de gemeente en commerciële instellingen. Daarnaast heb ik een minor op de politieacademie afgerond in de richting van event/crowdmanagement.

Na mijn studie heb ik een aantal jaar gewerkt als leidinggevende in een distributiecentrum. Tijdens deze periode ben ik bezig geweest met operationeel leidinggeven, het beschrijven en het verbeteren van processen in overeenstemming met collega’s en andere afdelingen binnen het DC.

Als ik mijn manier van adviseren moet omschrijven, dan houd ik ervan om binnen de richtlijnen te zoeken naar praktische en werkbare methoden. Ik ben een hands-on persoon en probeer zoveel mogelijk te denken vanuit de verschillende perspectieven, zoals directie, leidinggevende, werknemers en klanten. Dit is voor mij de basis voor het ontwikkelen en/of herschrijven van processen. Ik houd van lijstjes maken en gestructureerd te werk gaan, en daarnaast ben ik vasthoudend en resultaatgericht.

Buiten mijn werk breng ik het liefste tijd door met mijn gezin, vrienden en familie. Ik ben in Juli 2020 vader geworden van ons eerste kindje, dochtertje Fien, dus daar gaat nu uiteraard al mijn aandacht thuis naar uit.

Ik ben geen persoon die stil kan zitten. Ik ben vaak aan het klussen of doe leuke dingen met mijn gezin. Terschelling staat in ieder geval jaarlijks op de lijst om te bezoeken. Het maken van buitenlandse stedentrips was bij ons vaste prik en wij probeerden dan zoveel mogelijk van de plaats te zien en te ontdekken. Dit staat nu uiteraard even op een laag pitje.

Daarnaast houd ik ook van een potje voetbal, zowel om te kijken als om te spelen.