Functieomschrijving

Van sparren met de directie van een grote handelsorganisatie over hun ISO 9001 certificering, tot het AVG proof maken van de fietsenmaker op de hoek.

Als Management consultant bij De Vaart ben jij van alle markten thuis!

Wat ga je doen?

Als management consultant start je bij ons met het begeleiden van klanten bij het opzetten, implementeren van managementsystemen voor o.a. kwaliteit (ISO9001), informatiebeveiliging (ISO27001), veiligheid (VCA) of milieu (ISO14001). Dit is meestal onze startopdracht bij de klant. Gaandeweg het traject bouwen we de relatie verder uit en zetten we de werkzaamheden voort in een stukje onderhoud en/of organisatieadvies. Eng? Nee hoor, wij begeleiden je in een inwerktraject tot een volwaardige De Vaart adviseur!

Na verloop van tijd ga je meer:

 • verbetersuggesties aandragen bij de klant en deze implementeren
 • sparringpartner zijn voor de ondernemer en jezelf ontwikkelen tot volwaardig bedrijfsadviseur
 • je eigen klantenkring creëren en bedienen (met o.a. acquisitie)

Hoe kan jouw week eruit zien?

Maandag ga je naar kantoor om je collega adviseurs te spreken. Er staat een ontwikkeloverleg op de planning en je spreekt de bedrijven met je meelezer door. In de middag heb je een acquisitie gesprek staan bij een potentiële klant die snel gegroeid is en meer structuur wil in zijn organisatie.

Dinsdag rijd je naar een IT-bedrijf en ga je verder met het implementeren van een ISO 27001 managementsysteem.

Op woensdag moet je vroeg op want die dag loop je mee met de HSEQ coördinator op de werkplaats van een bouwbedrijf om de veiligheid te beoordelen en een paar werkplekinspecties uit te voeren. Jouw bevindingen bespreek je meteen en je haakt meteen even de directeur aan die voorbij loopt.

Donderdag heb je ’s ochtends een afspraak bij een nieuwe klant om te starten met een ISO 9001 managementsysteem. Je spreekt de directeur en 3 anderen om een goede indruk te krijgen van het bedrijf voor je start. Aangezien je die middag nog open had in je agenda, besluit je om bij deze klant te blijven en alvast wat stappen te maken.

Vlak voor het weekend, op vrijdag, ben je nog even bezig bij een handelsbedrijf met het optimaliseren van het inkoopproces van een groothandel. Je zit de hele dag met verschillende inkopers om ideeën op te doen en probeert hier een logisch proces van te maken.

Geen dag is hetzelfde en met jouw kwaliteiten weet je het verschil te maken voor onze klanten.

Wie zijn wij?

Adviesbureau de Vaart staat al 20 jaar bekend als een pragmatisch adviesbureau voor het MKB. Enerzijds houden we ons bezig met het geven van bedrijfsadvies op managementniveau, anderzijds zijn vullen wij onze agenda met het begeleiden van bedrijf naar certificeringen…

…Oké maar nu echt, wie zijn wij? De Vaart bestaat uit een gedreven team van zo’n 10 mensen. Cliché maar waar: klein team, korte lijnen. Voor deze functie zit je veel bij klanten en ben je dus alleen op maandag op kantoor. Dit is onze vaste kantoor dag en op die dag is iedereen aanwezig om de rest van de week voor te bereiden. Daarnaast lunchen we gezamenlijk, delen we werk gerelateerde zaken en natuurlijk alle andere dingen die ons bezig houden… Naast dit vaste contact weten we elkaar makkelijk te bereiken gedurende de rest van de week om elkaar te ondersteunen bij onze klanten. Linksom of rechtsom, samen zorgen we dat we er komen!

Wie ben jij?

 • Je hebt een universitaire opleiding afgerond (richting (Technische)Bedrijfskunde, Economie of vergelijkbaar. HBO en het gevoel dat je dit kunt? Overtuig ons met je motivatie!
 • Ervaring met management systemen is een pré
 • Je hebt 0-5 jaar werkervaring
 • Je bent beschikbaar voor 40 uur in de week
 • Je hebt een rijbewijs
 • Je bent woonachtig in de randstad

Als we aan je beste vriend(in) vragen wat jou kenmerkt, dan komen de volgende woorden in het antwoord voor: doorzetter, sociaal, zelfstandig, oplossingsgericht en een tikkeltje eigenwijs

Wat bieden wij?

 • Een fulltime baan
 • Afwisseling in werkzaamheden
 • Een superleuk team
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen van startend adviseur naar volwaardig adviseur met een eigen klantenkring
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (startsalaris €2800,- tot € 3500,- o.b.v. ervaring, auto van de zaak en laptop van de zaak.)

Onze procedure

Hebben we je interesse gewekt? Overtuig ons door je cv op te sturen inclusief een goede motivatie en we reageren binnen 7 dagen op je sollicitatie. Mochten we jouw profiel interessant genoeg vinden dan volgen er gesprekken en vindt er eventueel een assessment plaats.
Je kunt je CV en motivatie sturen naar Mike Frens mf@devaart.nl.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Pensioen
 • Vakantiegeld
 • Werk vanuit huis mogelijkheden
 • Bedrijfsauto
 • Bonus / Winstdeling

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd
Salaris: €2.800,00 – €3.500,00 per maand