In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht, na een paar jaar werkervaring te hebben opgedaan, heb ik besloten verder te gaan studeren en een Master Bedrijfskunde op te pakken op Business Universiteit Nyenrode om mijn blik te verbreden. Op Nyenrode ik mij kunnen verdiepen in de complexiteit en werking van bedrijven. Wat mij het meeste interesseert is dat alles binnen een onderneming met elkaar is verbonden en geen afdeling zonder een ander kan bestaan. Ik vind het belangrijk dat iedere afdeling binnen een onderneming de aandacht krijgt die het verdient en dat er geen ‘onderschoven kindjes’ zijn. Ditzelfde geldt voor oprechte aandacht voor medewerkers. Medewerkers zijn wat mij betreft het kloppende hart, en een waardevolle bron voor de onderneming. Om die reden bekleed ik naast de rol als adviseur ook de rol van HR functionaris bij De Vaart.

De keuze voor De Vaart was eenvoudig door de focus op kwaliteit en de persoonlijke en pragmatische aanpak. De oprechte aandacht naar bedrijven en medewerkers, en het daarbij bieden van oplossingen in plaats van boekwerken sprak mij aan en past binnen mijn werkwijze.

In mijn vrije tijd houd ik het meest van tijd doorbrengen met mijn gezin. Verder houd ik van yoga en mis ik geen enkele race van Max Verstappen.

Informatie aanvragen
Vul onderstaand formulier voor meer informatie of om een terugbelverzoek in te dienen.
  Ik wil graag worden teruggebeld