Waarom u deze gratis workshop niet wilt missen

U zult het zelf ook in het nieuws hebben gezien, cybercriminelen slaan steeds vaker hun slag. Zo was er begin dit jaar een groot datalek bij de GGD, privégegevens van miljoenen Nederlanders werden illegaal op internet verhandeld.

Uit een rapport van Europol is gebleken dat cybercriminaliteit tijdens de coronaperiode sterk is toegenomen. Omdat meer mensen thuis zijn gaan werken, voeren criminelen meer malware- en phishing aanvallen uit. Ook het gebruik van gijzelsoftware (ransomware) is flink gestegen ten opzicht van de periode voor de lockdowns.

Dit kan ook binnen uw organisatie gebeuren, daarom organiseren De Vaart en DNV de workshop “In 4 uur duidelijk op weg naar ISO 27001 / NEN 7510”, zodat u weet welke stappen u kunt nemen om de data in uw organisatie zo goed mogelijk te beschermen.

Inschrijven voor de workshop, waarom?

 • U wilt de risico’s op datalekken verkleinen
 • U wilt weten wat erbij komt kijken om een ISO 27001 / NEN 7510 certificaat te behalen
 • U wilt advies hoe u dit aan kunt pakken
 • U wilt horen hoe andere organisaties dit aanpakken
 • De workshop wordt gratis aangeboden
 • Er wordt afgesloten met een (netwerk)borrel

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor organisaties in de zorgsector zoals:

 • Klinieken
 • Arbo diensten
 • Thuiszorg organisaties

Waar en wanneer?

Barendrecht
dinsdag 21 september 2021
van 13:00 tot 17:00

Direct inschrijven voor deze workshop? Klik dan op de knop hieronder

Workshop informatiebeveiliging

De Vaart en DNV organiseren de gratis workshop “In 4 uur duidelijk op weg naar ISO 27001 / NEN 7510”. In deze workshop nemen we u mee in het proces naar ISO 27001 / NEN 7510 certificering. Na deze workshop weet u wat er allemaal bij komt kijken als uw organisatie zich wil laten certificeren. Het is als het ware een routekaart voor de weg naar een ISO 27001 / NEN 7510 certificaat.

Let op, er is plek voor 15 personen en we hanteren een maximum van 2 personen per organisatie. Natuurlijk houden we rekening met de coronamaatregelen, daarom houden we het kleinschalig.

Sprekers

Er zullen 3 sprekers zijn, een adviseur vanuit De Vaart, een spreker vanuit DNV en een spreker vanuit een gecertificeerd bedrijf.
Hieronder vindt u meer informatie over de 3 sprekers.

Tycho Keuken

Tycho Keuken heeft gestudeerd aan de universiteit van Tilburg. Als organisatie adviseur heeft hij een groot aantal bedrijven geholpen met strategische, organisatorische en/of procesmatige vraagstukken. Daarnaast begeleidt Tycho bedrijven naar succesvolle bedrijfscertificeringen.

Zijn interesse richt zich in de laatste jaren meer en meer op het aspect data security. Tycho specialiseert zich op dit gebied en begeleidt een groot aantal bedrijven om deze risico’s in kaart te brengen en te beheersen. De zorgsector heeft hierbij een sterke aantrekkingskracht. Als specialist op data security gebied begeleidt hij tientallen bedrijven naar een ISO 27001, NEN 7510 en/ of ISO 9001 certificering.

Tijdens de workshop zal Tycho u door het proces heen leiden om een goed ISMS op te zetten en te implementeren.

rob jansen dnv

Rob Jansen

Rob Jansen is sinds 2002 werkzaam bij DNV. Hij is begonnen op de afdeling Sales en heeft daarnaast ook audits uitgevoerd.

In 2013 besloot Rob om andere verantwoordelijkheden op zich te gaan nemen en meer te gaan auditeren. Dit doet hij vooral bij bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening, ICT en logistieke dienstverlening.

In 2017 is Rob een gekwalificeerd trainer geworden voor de trainingen Lead auditor ISO 27001 en Normkennis ISO 27001.

Tijdens de workshop zal Rob u door het certificeringstraject loodsen en aangeven wat u moet doen om dit succesvol te doorlopen.

Arjan Poppen

Arjan Poppen is mede-oprichter en CFO van CareXS. CareXS streeft ernaar om vermijdbare medicatiefouten te voorkomen door medicatieveiligheid integraal onderdeel te maken van een ketenoverstijgend zorgproces.

Arjan Poppen is betrokken en verantwoordelijk voor de operationele activiteiten binnen CareXS. Hieronder valt ook regelgeving en informatiebeveiliging.

CareXS is ruim 2 jaar geleden gestart met een ISO 27001 & NEN 7510 certificeringstraject. Dit is in 2020 succesvol afgerond.

Tijdens de workshop zal Arjan zijn motivatie en ervaringen als gecertificeerde zorgdienstverlenener met u delen.

  Inschrijven voor de workshop
  Vul onderstaand formulier in om deel te nemen aan de workshop
  "In 4 uur duidelijk op weg naar ISO 27001 / nen 7510"  Meer informatie

  Mocht u graag direct contact opnemen voor meer informatie, dan kunt u ons bellen op 010 26 88 015.