Ik ben in 1992 in Rotterdam afgestudeerd als bedrijfskundig econoom. Samen met een huisgenoot ben ik toentertijd gevraagd om de adviezen die wij in een afstudeerrapport hadden geschreven te begeleiden in de praktijk. Hieruit hebben wij adviesbureau Hét BEST opgericht. De studie Psychologie die ik ernaast deed is toen gesneuveld.

In mijn werk word ik erg uitgedaagd om bedrijven (nog) beter op rit te zetten. Ik doe dat niet alleen vanaf de zijlijn maar sta ook zelf graag aan het roer. Dit heeft er onder andere in geresulteerd dat ik Directeur ben bij de firma Visser Technieken (een staalbedrijf die voornamelijk opdrachten voor derden uitvoert), VAKO transportsystemen (Een staalbedrijf die containerhandeling systemen en afdeksystemen produceert) en Focuz behandelcentrum (een organisatie in de jeugd-GGZ). Een dergelijke deelname was de aanleiding om in 1999 met Mike Frens De Vaart op te zetten.

De Vaart kenmerkt zich door, daadkracht, enthousiasme en betrokkenheid. Dit enthousiaste team van medewerkers werkt erg stimulerend. Ik voel me dan ook iedere keer weer uitgedaagd om bij bedrijven praktische adviezen uit te werken en door te voeren. Het is altijd weer een balans vinden tussen meten en menselijke kant.

Wat privé betreft: Wij wonen in een mooie nieuwbouw wijk. Een erg burgerlijk, en daarmee genoeglijk bestaan. Ik geniet van de dynamiek van ons samengesteld gezin. Ook zeil ik graag op binnenwater of langs warme kusten. Techniek en mensen interesseren mij, evenals de natuur in de nabij omgeving. Ik ben geen fanatiek sportman, hoewel ik het leuk vind om te squashen en te skiën en ‘s avonds een rondje te fietsen door de lokale natuur.

    Informatie aanvragen
    Vul onderstaand formulier voor meer informatie of om een terugbelverzoek in te dienen.
      Ik wil graag worden teruggebeld