quote icon

Wij durven te garanderen dat het gewenste certificaat behaald wordt

Line

Mike Frens | Mede-eigenaar De Vaart

De quote hiernaast is wat Organisatieadviesbureau De Vaart kenmerkt. Wij adviseren al ruim 20 jaar binnen (onder andere) het midden- en kleinbedrijf (MKB), waardoor we meer dan 500 organisaties uit uiteenlopende branches begeleid hebben. Begeleid met oplossingen die écht werken in de praktijk.

Er is geen sprake van een standaard werkwijze, maar we werken volgens een op maat gemaakt plan voor de organisatie. De adviezen en begeleiding die wij geven zijn gestoeld op onze waarnemingen en gesprekken met medewerkers binnen het bedrijf. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de oplossingen en/of het op te leveren managementsysteem praktisch en werkbaar zijn

Onze werkwijze

De werkwijze verschilt of het gaat om certificeringsadvies, organisatieadvies of een combinatie van beiden. Wat wel overeenkomt is dat er sprake is van een nauwe samenwerking en dat de adviseur regelmatig op de werklocatie aanwezig zal zijn. Het is namelijk belangrijk dat de adviseur inzicht krijgen in o.a. de structuur van de organisatie, de verantwoordelijkheden van de verschillende medewerkers en de huidige bedrijfsprocessen.

Op basis van waarnemingen en gesprekken met medewerkers en het management worden voorstellen gedaan om direct te (kunnen) implementeren. Geen lijvig rapport, maar concrete oplossingen die écht werken voor jouw specifieke situatie.

leads icon
badge check

Ruim 20 jaar ervaring

Wij hebben veel ervaring met het aandragen van bedrijfsmatige oplossingen.

badge check

Praktisch

Niet alleen advies, maar ook begeleiding bij de uitvoering.

badge check

Korte lijnen

Er zijn altijd korte communicatielijnen, omdat wij veelal in house werken.

badge check

Vast aanspreekpunt

Eén adviseur die zorgt voor kwaliteit en jullie bedrijfsbelang voorop stelt.

badge check

Flexibel

Wij spelen altijd in op tijd en/of kennisgebrek bij de opdrachtgever.

badge check

Gespecialiseerde adviseurs

Binnen alle normen beschikken we over adviseurs met veel ervaring.

samenwerken icon

Waarom voor ons kiezen?

Bedrijven zijn vaak volledig overtuigd van het nut van een beheerste en gestructureerde bedrijfsvoering, maar missen vaak de kennis, tijd en mensen om hier daadwerkelijk actie in te ondernemen. De Vaart heeft die tijd en kennis wél en zorgt naast advies voor de praktische invulling en uitvoering van aanbevelingen. Hierdoor is de uitvoering minder (tijds)belastend voor het personeel en management.

Ons doel is ervoor te zorgen dat jij als ondernemer meer grip krijgt op de bedrijfsvoering. In het geval van certificeringsadvies, volgen we niet standaard de eisen van de norm. We volgen de behoeften en wensen van jouw organisatie en zorgen er vervolgens voor dat je daarmee ook voldoet aan de norm, met als resultaat: het gewenste certificaat. Maar het belangrijkste resultaat gaat verder dan dat. De processen – intern en extern – zullen beter verlopen, je blijft interne efficiëntieslagen maken en kostenbesparingen worden mogelijk gemaakt.

Neem direct contact op

Uitgeroepen tot World-class Workplace 2022!

World Class Workplace is een keurmerk dat jaarlijks wordt toegekend aan succesvolle organisaties. Het is niet te koop en is uitsluitend gebaseerd op de mening van medewerkers. Na een bedrijfsbreed personeelsonderzoek worden de resultaten van de organisatie gebenchmarkt met de zeer betrouwbare werkgeversbenchmarks van Effectory. De titel wordt alleen gegeven aan benchmarkpresteerders, en toppresteerders in alle regio’s en sectoren ontvangen speciale prijzen tijdens onze jaarlijkse World-Class Workplace Awards.

Werken bij De Vaart
over ons
wcwp 2023

Team De Vaart

De Vaart bestaat uit een gedreven team van zo’n 15 mensen. We zijn een gezellig, maar professioneel team, bestaande uit een groep positieve, open, oplossingsgerichte, leergierige, beetje eigenwijze mensen.

team persoon
persoon 3
persoon 4
persoon 5
persoon nieuw

+4

Leer iedereen kennen

Wat onze klanten zeggen