Certificeringsadvies

Deskundig advies op het gebied van certificeringen

Het behalen, behouden en/of onderhouden van een certificaat. Het kan noodzakelijk zijn vanuit een opdrachtgever of het kan je eigen wens zijn. Wat de aanleiding ook is, feit is dat het om een complex proces gaat.

De ervaren adviseurs van Organisatieadviesbureau De Vaart kunnen je daarom in alle gevallen begeleiden, ondersteunen en adviseren in dit proces. De adviseurs zijn gespecialiseerd en zeer ervaren in certificeringsadvies. Zij kunnen onder andere helpen bij:

  • het structureel verbeteren van de kwaliteit van producten en/of dienstverlening
  • het voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging, waardoor op een veilige manier wordt omgegaan met gegevens van klanten of patiënten
  • het verbeteren van de veiligheidssituatie en gezondheid van medewerkers
  • duurzaam, milieubewust ondernemen
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Ruime ervaring in uiteenlopende branches

Organisatieadviesbureau De Vaart heeft ruim 20 jaar ervaring in certificeringsadvies in uiteenlopende branches. Denk aan de bouw & techniek, overheid, gezondheidzorg, detachering, handelsorganisaties, IT services en beveiliging. Met een ervaren adviseur van De Vaart ben je zeker van een soepel proces tot het behalen van een certificaat.

Vormen van certificering

Certificaten zijn er in allerlei vormen en maten. Afhankelijk van waar je organisatie of opdrachtgever naar op zoek is, kan één van onze gespecialiseerde adviseurs je verder helpen. Hieronder is een overzicht van vormen van certificering te vinden:

Certificeringsadvies Kwaliteitsmanagement

Een kwaliteitssysteem opzetten? Je onderneming certificeren volgens de kwaliteitsnormen? Hoe gaat dat precies in z’n werk? In dit geval kunnen we begeleiden en adviseren op het gebied van ISO 9001. Klik op het onderstaande certificaat voor meer informatie:

Advies ISO 9001

Certificeringsadvies Informatiebeveiliging

Een ICT managementsysteem voor je bedrijf? Certificering volgens ICT normen? Schakel ons dan in voor professioneel certificeringsadvies op het gebied van ISO 27001, NEN 7510 en Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO). Klik op één van onderstaande certificaten voor meer informatie.

Advies ISO 27001
Advies NEN 7510
Advies Fitgap BIO

Certificeringsadvies Veiligheid & Arbo

Veiligheid binnen een bedrijf is natuurlijk erg belangrijk. Wanneer je graag een arbo- of veiligheidssysteem wilt opzetten, of certificeringen op dit gebied wilt behalen, kan je een beroep doen op onze adviseurs. Dit kan op het gebied van ISO 45001, VCA en Veiligheidsladder. Klik op één van onderstaande certificaten voor meer informatie.

Advies ISO 45001
Advies VCA
Advies Veiligheidsladder

Certificeringsadvies Milieu & MVO

Advies nodig op het gebied van duurzaamheid, een MVO systeem of certificeringen volgens verschillende milieu normen? Organisatieadviesbureau De Vaart kan hierbij ondersteunen op het gebied van ISO 14001, MVO-Prestatieladder, CO2-Prestatieladder en EcoVadis. Klik op één van onderstaande certificaten voor meer informatie.

Advies ISO 14001
Advies MVO-Prestatieladder
Advies CO2-Prestatieladder
Advies EcoVadis