Klantreferenties

Uit onderstaande referenties blijkt dat wij bij zeer uiteenlopende type bedrijven werkzaam zijn. Een greep uit de door onze klanten geschreven referenties levert de volgende reacties op:

US4U

Stichting US4u

De afgelopen jaren heb ik veel samengewerkt met verschillende consultants van het organisatieadviesbureau De Vaart. Hierna te noemen De Vaart. Ik was in deze periode bestuurder van Stichting UrbanSkills4U. De Vaart heeft altijd een positieve bijdrage geleverd aan het doel om onze organisatie naar een hoger niveau te tillen en (ISO) te certificeren. Er was een duidelijke planning met de opbouw waarbij al snel te zien was dat De Vaart veel kennis op dit gebied heeft. Gelukkig was het niet enkel de certificering wat aandacht kreeg. Onderweg is er oprechte betrokkenheid en denken zij graag mee om de organisatie volledig op het juiste niveau te krijgen en te behouden. Dit doen zij door de organisatie te leren kennen en daarna gevraagd en ongevraagd aanbevelingen te geven.

Vooral bij de eindsprint richting de audit van de certificering heeft Jeroen van der Ven van de Vaart ons erg goed geholpen. Een juiste scherpte bij de ‘puntjes op de i’ heeft ervoor gezorgd dat alles ruim van tevoren eigen was gemaakt en de gehele organisatie er klaar voor was. De betrokkenheid van De Vaart bleek opnieuw omdat zij, ondanks zij het zelf niet nodig achten, aanwezig waren bij de audit zelf om onze organisatie te ondersteunen. Aangezien ik een hele positieve ervaring heb met De Vaart, kan ik hen van harte aanbevelen.

image

BOVI Sales

Wij zijn ontzettend tevreden over de ondersteuning die we hebben ontvangen van Organisatieadviesbureau De Vaart bij het behalen van onze Ecovadis certificering.

Maikel Schuilenburg heeft ons vanaf het begin tot het einde begeleid en is meerdere malen bij ons langsgekomen om alle stappen helder uit te leggen en ons verder te ondersteunen waar nodig was.

Daarnaast heeft hij ons geholpen met het opstellen van de nodige documenten. De communicatie verliep altijd soepel wat ervoor zorgde dat het gehele proces vlekkeloos verliep

Wij zouden Organisatieadviesbureau De Vaart zeer zeker aanbevelen!

DWG logo menu

DWG

Organisatieadviesbureau De Vaart ondersteunt ons al geruime tijd bij het behalen en onderhouden van onze bedrijfscertificeringen voor ISO 9001 en VCA**. De Vaart heeft deze normen op een praktische en gebruiksvriendelijke manier weten te implementeren die perfect aansluit bij onze organisatie. In samenwerking met De Vaart werken we nu naar een ISO 27001 certificering toe. Naast het behalen van de certificeringen fungeert De Vaart als sparringpartner voor het stroomlijnen van de interne bedrijfsprocessen en het optimaliseren van het managementsysteem. Wij hopen nog vele jaren gebruik te kunnen maken van de diensten en expertise van De Vaart!

waarneem assistent

WaarneemAssistent

Organisatieadviesbureau De Vaart – met in het bijzonder adviseur Mike Frens – heeft ons begeleid bij het behalen van de ISO 9001 kwalificering. We zijn erg te spreken over de begeleiding die ons is geboden. Zo hebben we een duidelijk tijdspad met elkaar uitgestippeld en deze werd goed bewaakt. Door de heldere communicatie is het verwachtingsmanagement goed op elkaar afgestemd. Mike is daarnaast doortastend en weet de onderste steen boven te krijgen. Mike is vasthoudend wanneer vragen niet afdoende beantwoord worden, maar wel op een motiverende manier.

Wat betreft het ISO 9001 proces zijn we erg blij dat we dit gedaan hebben. Het pad naar kwalificatie heeft ons gedwongen te denken over uitdagingen en kansen. Door het proces hebben we reacties kunnen formuleren op deze uitdagingen en kansen en hiermee hebben we een fundament gelegd voor de systematische groei van onze organisatie voor de komende jaren. Tevens heeft het bijgedragen aan de structuur van ons bedrijf.

intra pricing solutions

Intra Pricing Solutions

Wij zijn door Organisatieadviesbureau De Vaart ondersteund in het opzetten van een managementsysteem voor informatiebeveiliging ter certificering van de ISO 27001.

Owen Kolenel, adviseur van De Vaart, heeft ons uitstekend geholpen met het doorlichten van de organisatie en het in kaart brengen van de kritieke processen en bijbehorende risico’s. Dit hebben we ervaren als zeer waardevol voor onze organisatie. Wij hebben nu een dieper inzicht gekregen alsmede een goede implementatie van risicomanagement en bijbehorende beheersmaatregelen alsook een vergroting van het risico bewustzijn in de gehele organisatie. Met zijn scherpe en vindingrijke blik heeft Owen ons succesvol door het proces geloodst en een praktische invulling gegeven aan ons ISMS.

We zouden De Vaart dan ook aanbevelen voor andere partijen welke een ondersteuning behoeven bij het opzetten van een managementsysteem.

Steve Tammerijn
Security Officer & Partner Intra Pricing Solutions B.V.

Arjen Rommens
CTO & Partner Intra Pricing Solutions B.V.

Petisys Automatisering logo

Petisys Automatiseringsbureau B.V.

Sinds begin 2021 werken wij samen met organisatieadviesbureau De Vaart (Wesley, Tycho en sinds halverwege 2022 Owen). Wij zijn een automatiseringsbureau en ons bedrijf was er aan toe om te professionaliseren. De keuze werd gemaakt om ons te certificeren voor ISO 9001 & ISO 27001. Via een klant van ons, die ook tevreden is over organisatieadviesbureau De Vaart, kwamen wij in contact met ze. Ze hebben ons enorm geholpen om ons managementsysteem op te zetten, mede door hun inzet, geduld en kennis.

Dit heeft erin geresulteerd dat wij in november 2022 onze externe audit positief hebben afgerond en we in december 2022 de certificering officieel hebben behaald. Petisys zou organisatieadviesbureau De Vaart zeker aanraden bij andere partijen. Bedankt!

logo albelli

Albelli

Samen met De Vaart (Patrick Ockerse) zijn wij het certificeringstraject voor ISO 14001 aangegaan. Ondanks de krappe deadline en de uitdaging van twee locaties over twee landen, heb ik veel profijt gehad van de kennis en het advies van Patrick. Door een heldere planning en een duidelijke takenlijst is het traject uiterst effectief verlopen.

Mede dankzij het advies en de structuur van De Vaart hebben wij een ISO 14001 certificaat voor twee productielocaties.

mos grondwatertechniek

Mos Grondwatertechniek

Wij werken al jaren naar tevredenheid samen met Adviesbureau De Vaart. In eerste instantie ter ondersteuning van de KAM Manager, maar na de pensionering van de KAM Manager, heeft De Vaart alle KAM-taken ad-interim vervuld.

De manier van werken geeft ons het vertrouwen aan alle eisen van de certificeringen te voldoen, en tegelijkertijd te beschikken over een scherp en objectief oog om ruimte voor verbetering in onze organisatie aan het licht te brengen. Omdat wij de wens hadden om de KAM-taken meer verspreid binnen de organisatie te beleggen, heeft De Vaart deze taken zoveel mogelijk bij de mensen belegd die er vanuit hun functie toch al mee te maken hadden.

Op die manier voelt het onderhouden van de certificeringen niet als extra last en blok aan het been, maar is alles zoveel mogelijk geïntegreerd in de dagelijkse gang van zaken.
Dat maakt De Vaart ook sterk: Het meedenken bij veranderingen in de organisatie en zeker ook het bieden van pragmatische oplossingen en ontzorgen in het kader van het KAM beleid.

Een samenwerking met De Vaart verdient een warme aanbeveling!

vandevloerennl

Vandevloeren

Wij zaten voorheen bij een adviesorganisatie die de VCA procedures onnodig ingewikkeld en uitgebreid maakten. Hierdoor was de praktisch aanpak kwijtgeraakt en zagen we soms door de bomen het bos niet meer. Vorig jaar zijn we uiteindelijk overgestapt naar De Vaart en al vrij snel bleek dit een juiste keuze. Zij hebben ons geholpen met het overzichtelijk maken van de eisen en de daarbij benodigde stappen. Hieruit is een overzichtelijke actielijst gerold die ons heeft geholpen bij de her certificering van VCA. Deze praktische aanpak past bij ons bedrijf en daardoor voelt de samenwerking goed.

byd europe

BYD Europe

BYD Europe b.v. has cooperated with de Vaart since July 2021, in their capacity as ISO consultants for ISO 9001, ISO14001, and ISO 45001. They provided strong and professional support in the setup of ISO qualified management system within short time, and has been responsible for relevant ongoing maintenance and optimization as well.

Consultants from de Vaart are easy to work with, with creative ideas, professional and effective in communicating their ideas. They could understand our previous system quickly, and open to customized requirement. Thus de Vaart has our high endorsement.

cloud een

CloudÉÉN

De Vaart heeft CloudÉÉN erg goed geholpen bij het behalen van de ISO 27001 certificering. Vanaf het eerste moment was de klik met Ali Mortazawy erg goed, en de persoonlijke, pragmatische aanpak heeft ervoor gezorgd dat een gecompliceerd traject heel goed werkbaar werd. Ali bood een gestructureerde werkwijze van begin tot eind en de daarbij benodigde handvatten. Ali is absoluut geen ‘ja-knikker’ en is kritisch waar nodig. Dit zorgt voor ontwikkeling, verbetering en succes van je eigen processen! De Vaart heeft ervoor gezorgd dat wij in één keer de certificering hebben behaald.

deltacom

Deltacom

Deltacom is al jaren ISO27001 & NEN7510 gecertificeerd & het managementsysteem voldeed al die tijd wel. Er ontstond afgelopen jaar een behoefte binnen de organisatie om een professionaliseringsslag te maken op meerdere gebieden. Hierdoor hebben we besloten ons gehele managementsysteem te herzien. De Vaart heeft ons voorzien van een nieuwe structuur binnen het ISMS & dankzij de enthousiaste & kundige begeleiding van Tycho Keuken hebben we binnen no-time ons nieuwe ISMS geïmplementeerd. Inmiddels hebben we de eerste externe audit met het nieuwe ISMS succesvol afgerond. Ook zien we nu al op meerdere lagen binnen onze organisatie de voordelen van het nieuwe systeem.

adviseur item

McDaniel CST BV

De afgelopen jaren heb ik, als kleine adviesorganisatie, met plezier samengewerkt met de medewerkers van de Vaart in het kader van het verkrijgen en onderhouden van het ISO 27001 informatiebeveiligingsmanagementsysteem. Dankzij hun heldere formats en goede ondersteuning was het voor mij een overzichtelijke inspanning om het certificaat te behalen en te onderhouden. Van harte aanbevolen!

Dr. Olaf McDaniel, McDaniel CST BV