Patrick Ockerse

Bekijk het hele team

Waar tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde in Rotterdam de focus lag op de grootste organisaties van deze wereld, ontwikkelde ik zelf de voorliefde voor het midden- en kleinbedrijf. Ik bevind me namelijk graag in een omgeving waar directie en medewerkers elkaar direct op de werkvloer benaderen. Ik heb dit na mijn studie in de praktijk gebracht bij een organisatie bestaande uit een aantal benzinestations: ik dacht mee met het management over de te nemen stappen op korte en lange termijn en ik implementeerde deze plannen op de werkvloer. Andersom vertaalde ik ideeën vanaf de werkvloer in verandervoorstellen voor het management. Op deze manier droeg ik bij aan de continue verbetering van de organisatie. Daarom koos ik na het behalen van mijn bachelorsdiploma ook voor de master innovatiemanagement: het fascineert me om continu aan de ontwikkeling van een organisatie te werken en me bezig te houden met de antwoorden op de vraag hoe een organisatie in de toekomst relevant blijft voor haar omgeving.

Vanuit die passie werk ik bij De Vaart: ik bied toegevoegde waarde door bij onze klanten constant de vraag te stellen: “Hoe kunnen we de volgende stap naar verbetering maken?”.

De vrije uren vul ik graag met het maken van muziek. Ik kruip graag achter de piano, maar af en toe maak ik een uitstapje naar gitaar en basgitaar. Het liefst speel ik samen met wat vrienden in een band. Daarnaast trek ik er graag met vrouw en kinderen op uit naar het strand of het bos. Het is heerlijk om het hoofd even leeg te maken door een stuk te wandelen of balletje te trappen met onze zoons.