Wie zijn wij?

De Vaart is een adviesbureau in Bleiswijk. In een notendop helpen wij MKB ondernemers om hun bedrijf te structureren. Of ze nu een certificering willen behalen of hun bedrijf willen verbeteren alles is gericht op het geven van grip aan de ondernemer op diens onderneming. We worden gewaardeerd voor ons pragmatische en transparante werkwijze, aanpakkers mentaliteit en resultaatgerichtheid.
We zijn een gezellig, maar professioneel adviesbureau met een uitstekende reputatie. Ons team bestaat uit positieve, open, oplossingsgerichte, leergierige, beetje eigenwijze, gezellige collega’s.

Waarom je voor De Vaart kiest

De voornaamste reden om voor De Vaart te kiezen is dat wij een team zijn waar je ontzettend veel leert en ontwikkelt. Dit al vanaf dag 1. Je bent bij ons niet eerst een jaar bezig met data crunchen achter een scherm voordat je eens bij een klant mag kijken… Je start binnen afzienbare tijd bij je eigen klanten! Wij begeleiden je intensief, zowel inhoudelijk – qua kennis die een adviseur nodig heeft – als persoonlijke vaardigheden. Denk aan advies- , communicatie- , projectmanagementvaardigheden. Je leert management systemen opzetten. Pijnpunten onderkennen bij klanten… en oplossing invoeren. Naast een ondernemer zitten en meegroeien met zijn bedrijf. Wij durven te stellen dat er weinig banen zullen zijn waar je de eerste jaren net zoveel leert als bij De Vaart!
Oh ja, niet onbelangrijk de arbeidsvoorwaarden en groei ontwikkeling zijn prima!

Selectie

Wij zijn altijd wel op zoek naar nieuwe collega’s. Maar we zijn kritisch bij de selectie. Zelfs in tijden waarin het moeilijk is om goede collega’s te vinden. Wij willen als adviesbureau niet voor het korte termijn gewin, maar voor de lange termijn relatie gaan. Daarom moet je, echte gedrevenheid voor ons vak voelen, in ons team passen, uit het juiste hout zijn gesneden en je thuis voelen in ons team. Alleen zo kan ons team hecht blijven.

Heb je interesse in een van onderstaande vacatures? Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking. Dit is de eerste stap om jou welkom bij team De Vaart. We zien daarna wel graag een CV en motivatiebrief.

Actuele vacatures

Vacature organisatie adviseur

Van het uitvoeren van een werkplekinspectie op de werkplaats van een installatiebedrijf, tot het opzetten van werkprocessen bij een softwareontwikkelaar. Als organisatie adviseur bij De Vaart word jij enthousiast van managementsystemen en willen we jou graag ontmoeten. Wat ga je doen? Als organisatie adviseur (kwaliteit/arbo/milieu) start je bij ons met het begeleiden van klanten bij [...]

Vacature Consultant information security

Van het opzetten van werkprocessen bij een softwareontwikkelaar tot het analyseren van informatiestromen bij een verkooporganisatie. Als consultant bij De Vaart word jij enthousiast van managementsystemen en risico’s en willen we jou graag ontmoeten. Wat ga je doen? Als Consultant start je bij ons met het begeleiden van klanten bij het opzetten, implementeren van managementsystemen voor […]

  Direct Solliciteren

  Vul onderstaand formulier in om te solliciteren.
  CV & Motivatie bijvoegen

  Onze medewerkers

  Klik op een foto van een van onze medewerkers om meer over diegene te lezen.

  Voor deze geweldige klanten werken wij