Werken bij De Vaart

Openstaande vacatures
werken bij adviesbureau de vaart

Wie zijn wij?

De Vaart is een organisatieadviesbureau in Bleiswijk. In een notendop helpen wij MKB ondernemers om hun bedrijf te structureren. Of ze nu een certificering willen behalen of hun bedrijf willen verbeteren; alles is gericht op het geven van grip aan de ondernemer op diens onderneming. We worden gewaardeerd voor ons pragmatische en transparante werkwijze, aanpakkers mentaliteit en resultaatgerichtheid.

We zijn een gezellig, maar professioneel adviesbureau met een uitstekende reputatie. Ons team bestaat uit positieve, open, oplossingsgerichte, leergierige, beetje eigenwijze, gezellige collega’s.

Waarom je voor De Vaart kiest?

De voornaamste reden om voor De Vaart te kiezen is dat wij een team zijn waar je ontzettend veel leert en ontwikkelt. Vanaf dag 1. Je bent bij ons niet eerst een jaar bezig met data crunchen achter een scherm voordat je eens bij een klant mag kijken. Je start binnen afzienbare tijd bij je eigen klanten!

Wij begeleiden je intensief, zowel inhoudelijk – qua kennis die een adviseur nodig heeft – als qua persoonlijke vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan advies-, communicatie-, projectmanagementvaardigheden, maar ook aan het opzetten van managementsystemen, pijnpunten onderkennen bij klanten en invoeren van oplossingen. Bij De Vaart zit jij echt naast de ondernemer en groei je mee met zijn/haar bedrijf. Wij durven te stellen dat er weinig banen zullen zijn waar je de eerste jaren net zoveel leert als bij De Vaart!

Oh ja, en niet onbelangrijk: de arbeidsvoorwaarden en groei ontwikkeling zijn meer dan prima. ūüėä

Selectie

Wij zijn altijd wel op zoek naar nieuwe collega’s. Maar we zijn kritisch bij de selectie. Zelfs in tijden waarin het moeilijk is om goede collega’s te vinden. Voor ons is de relatie op lange termijn het allerbelangrijkst. Daarom moet je echte gedrevenheid voor ons vak voelen, in ons team passen, uit het juiste hout gesneden zijn en jij moet je uiteraard ook thuis voelen in ons team. Alleen zo kan ons team hecht blijven.

Heb je interesse in een van onze vacatures? Overtuig ons door je CV op te sturen inclusief een goede motivatie en hopelijk kunnen we dan snel een kennismaking inplannen!‚ÄÉ

adviesbureau de vaart

Openstaande vacatures

Vacature

Vacature organisatie adviseur

40 uur

Bleiswijk

arrow
neem contact op

Staat jouw droombaan er niet bij? Wij staan altijd open voor nieuw talent.

Bel ons op 010 26 88 015 of stuur een e-mail naar info@devaart.nl