Tycho Keuken

Bekijk het hele team

Tijdens mijn studie Organisatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg heb ik kennis opgedaan over de complexiteit en dynamiek binnen en tussen organisaties. Als organisatiewetenschapper vind ik het interessant om niet alleen naar de bedrijfskundige kant van organisaties te kijken, maar ook rekening te houden met het menselijke aspect binnen een organisatie. Mensen leveren immers een belangrijke bijdrage aan het succes van organisaties.

Door mijn nieuwsgierig- en gedrevenheid ga ik altijd op zoek naar pijnpunten binnen organisaties. Ik weet deze pijnpunten altijd haarfijn te identificeren en hiervoor een oplossing aan te dragen. Hiervoor gebruik ik mijn opgedane ervaring bij andere klanten om het beste van verschillende werelden bij elkaar te brengen. Met een positieve instelling en een gezonde dosis overredingskracht probeer ik ervoor te zorgen dat iedereen zich achter de gekozen oplossing schaart. Dan kunnen we er vervolgens samen voor zorgen dat we verbeteringen weten te realiseren.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in het zwembad. Ik waterpolo sinds mijn jeugd bij SBC2000 in Breda. In mijn vakanties trek ik er graag op uit en dan ook het liefst zo ver mogelijk. Vooral Aziatische landen vind ik erg interessant vanwege de cultuur, de mooie stranden en het lekkere eten.