Bryan van Haren

Bekijk het hele team

Mijn naam is Bryan en ik ben adviseur bij adviesbureau De Vaart. Op de Universiteit van Twente heb ik mijn bachelor Management, Society & Technology en master Business Administration met de specialisatie Purchasing & Supply Chain Management behaald. Ik heb hierbij veel informatie tot mij mogen nemen met betrekking tot onder andere Industry 4.0, business development en organisatiecultuur. Voor mijn masterthesis heb ik onderzoek gedaan naar de implementatie van blockchain binnen het supply chain management van bedrijven. Gedurende mijn studie heb ik dus al veel kennis opgedaan van het dynamische speelveld waarbinnen organisaties moeten navigeren en manoeuvreren.

Deze theoretische kant heb ik een praktisch vervolg gegeven in de functie van operationeel leidinggevende binnen de expeditie van een grote hands-on organisatie. Hier heb ik veel ervaring kunnen opdoen in project management, lean management en kwaliteitsmanagement. Mijn intrinsieke motivatie en gedrevenheid om mezelf te blijven ontwikkelen en uit te dagen heeft me uiteindelijk een mooie en uitdagende functie als bedrijfsadviseur bij Adviesbureau De Vaart opgeleverd. In deze functie kan ik mijn kennis en ervaring aanwenden om organisaties te helpen bij het behalen van certificeringen en tracht ik met mijn advies teweeg te brengen dat er grip op de organisatie komt, waarbij ik beheersbaarheid, verbetering en draagvlak hoog in het vaandel draag.

Buiten werktijd besteed ik mijn tijd en energie aan squash, fitness en spinning. Daarnaast spendeer ik ook met plezier mijn tijd aan het lezen van boeken. Auteurs als Jared Diamond, Malcolm Gladwell, en Adrian Goldsworthy zijn enkele voorbeelden van werken die ik met veel interesse lees. Ook reis ik graag wanneer ik de mogelijkheid heb; landen als Schotland en Italiƫ genieten mijn absolute voorkeur.