Delano Stoelinga

Bekijk het hele team

Mijn naam is Delano en ik ben marketingcommunicatie medewerker bij De Vaart. In 2022 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Commerciële economie: sport marketing en management. Tijdens deze studie heb ik veel informatie tot mij op kunnen nemen die ik nu in praktijk kan gaan brengen bij organisatieadviesbureau De Vaart. Voor mijn afstudeerproject lag de focus op het in kaart brengen van de customer journey.

Met mijn achtergrond in marketing en communicatie beschik ik over een brede kennis van verschillende kanalen en strategieën om effectieve marketingcampagnes op te zetten. Ik ben bedreven in het identificeren van de behoeften van de doelgroep en het ontwikkelen van gerichte marketingstrategieën om aan die behoeften te voldoen.

Ik ben gedreven, resultaatgericht en altijd op zoek naar nieuwe manieren om merken te laten groeien. Met mijn passie voor marketingcommunicatie en mijn creatieve denkwijze breng ik waarde aan elk project waar ik aan werk. Laten we samenwerken om uw marketingdoelen te bereiken!

In september 2023 ga ik beginnen met de premaster marketing management aan Tilburg University. Als ik deze premaster heb gehaald ga ik de master marketing management volgen. Naast mijn huidige rol als marketingcommunicatiemedewerker ben ik vastbesloten om voortdurend mijn kennis en vaardigheden uit te breiden. Deze programma’s zullen mijn professionele groei versnellen en me voorzien van diepgaande expertise in marketing, communicatie en gerelateerde gebieden. Door voortdurend te investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling, kan ik een nog waardevollere bijdrage leveren aan mijn werkgever en blijf ik up-to-date met de nieuwste trends en best practices in het vakgebied. Ik ben enthousiast over deze toekomstige uitdagingen en ben ervan overtuigd dat mijn continu streven naar kennis mij zal helpen om op hoog niveau te blijven presteren in mijn rol als marketingcommunicatiemedewerker.

Delano Stoelinga