Erwin Verburg

Bekijk het hele team

Tijdens mijn studie Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam lag de focus op complexe systemen. Hierdoor heb ik geleerd om vraagstukken op te lossen waar geen simpele oplossingen beschikbaar voor zijn. Terugkerende thema’s zijn dynamiek, veranderlijkheid, organisatorische barrières en weerbaarheid. Door mijn sociologische achtergrond kijk ik niet alleen naar de economische aspecten van de organisatie, maar kijk ook naar de menselijke en sociale aspecten.

Aan de hand van mijn analytische blik en kritische houding kan ik complexe vraagstukken ontleden. Hierdoor kunnen wij samen de problemen ontdekken en verhelpen. Ik probeer altijd verder te kijken dan het probleem, door verder en dieper te graven naar de achterliggende oorzaken. Doordat ik bij verschillende soorten bedrijven over de vloer kom, heb ik ruime ervaring en kan ik ook u verder helpen. Als bedrijfsadviseur bij De Vaart help ik organisaties bij ISO-implementaties (o.a. kwaliteit en informatiebeveiliging) verandertrajecten en procesverbetering.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig, het liefste op het voetbalveld. Maar ik ben ook te vinden in de sportschool. Daarnaast ben ik af en toe op het terras te vinden met mijn vrienden.