Evert Brolsma

Bekijk het hele team

Ik ben Evert Brolsma, een trotse slagerszoon geboren en getogen in Friesland. Nadat ik mijn bachelor studie Bedrijfskunde aan de RUG en een master studie Entrepreneurship aan de UvA en de VU had afgerond, heb ik gekozen om zelf te gaan ondernemen. Samen met mijn goede vriend ben ik een bedrijf begonnen in Georgië. Daar hebben we tot op de dag van vandaag een goedlopend bedrijf dat motor- en autoreizen organiseert. Kijk gerust eens op www.mototraveltbilisi.com als u trek heeft in een onvergetelijk avontuur.

Afijn, nu woon en werk ik met veel plezier vanuit Den Haag. De pragmatische aanpak van De Vaart is me op het lijf geschreven. Mijn achtergrond, oprechte interesse, analytische vermogen, creativiteit en de wil om echt aan te pakken maken mogelijk dat ik echt kan meedenken over de te varen koers.

Mijn hobby’s bestaan naast motoren uit fotografie, muziek, reizen, films & series, sport, en ook mag ik graag een potje schaken. In de weekenden mag ik er graag op uit gaan. Dikwijls ben ik te vinden in restaurants, kroegjes of bij optredens. Graag steek ik mijn handen uit de mouwen en denk ik echt mee, om zo op een constructieve manier mijn steentje bij te dragen aan de bouw/versteviging van goede ondernemingen!

Evert Brolsma