Mijn naam is Luke, adviseur bij organisatieadviesbureau De Vaart met een achtergrond in Human Resources Management (HRM). Tijdens mijn studie Human Resource Studies aan de universiteit van Tilburg, heb ik brede kennis opgedaan op het gebied van organisatievraagstukken en het bewerkstelligen van een vertaalslag naar de menselijke kant van de organisatie. Met plezier en interesse begeleid ik de organisatie naar de volgende stap, met de beleving en emoties van het menselijke aspect in het achterhoofd. Elke verandering binnen een organisatie heeft namelijk directe en indirecte impact op haar medewerkers.

Door mijn analytisch vermogen, positief kritische houding en praktische insteek, weet ik zaken naar boven te halen waarmee we samen een verbeterslag kunnen realiseren voor de organisatie. Daarbij heb ik brede ervaring opgedaan binnen diverse branches en organisaties, met name binnen de MKB, waarmee ik direct waarde kan toevoegen aan elk verandertraject. Door deze combinatie, kunnen we samen aan de slag om verbeteringen door te voeren waarbij alle partijen zich comfortabel en gemotiveerd voelen om deel aan te nemen. Zo blijven we samen continu op zoek naar de volgende stap in de richting van verbetering en groei van de organisatie.

Wanneer ik mij niet bezig houdt met procesverbetering, verandertrajecten of NEN-ISO implementaties (o.a. kwaliteit, milieu en veiligheid), probeer ik actief te blijven door te boksen, de sportschool te bezoeken en af en toe op de golfbaan te staan. Daarnaast haal ik energie uit stedentripjes en het ontdekken van diverse culturen. Uiteraard hoort daar het uittesten van nieuwe gerechten ook bij.

Benieuwd hoe we samen de volgende stap voor jouw organisatie kunnen maken? Ik bespreek graag tijdens een goede bak koffie hoe ik te werk ga en hoe we dit kunnen samen realiseren!