Patrick Brakel

Bekijk het hele team

Ik ben Patrick Brakel, adviseur bij De Vaart. Mijn academische achtergrond omvat een bachelor in Technische Bedrijfskunde, waarbij ik me specialiseerde in het grondig analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Na het succesvol afronden van mijn bacheloropleiding heb ik mijn kennis verdiept met een master in Strategic Management. Deze vervolgopleiding heeft me geleerd effectief advies te geven over strategische vraagstukken aan bedrijven.

In mijn huidige rol als bedrijfsadviseur bij De Vaart benut ik mijn diverse achtergrond om organisaties te ondersteunen bij procesverbeteringen en de implementatie van ISO-standaarden. Met een combinatie van nieuwsgierigheid en een kritische blik bezoek ik verschillende klanten. Het is mijn passie om samen te werken met organisaties en hen te begeleiden bij het verwezenlijken van hun doelen. Bij de Vaart streven we ernaar niet alleen aan de behoeften van onze klanten te voldoen, maar deze te overtreffen en continu te verbeteren.

In mijn vrije tijd geniet ik van actieve bezigheden zoals voetballen en reizen, maar ik koester ook momenten waarop ik een boek lees of een potje schaken speel.