Sjoerd van den Dikkenberg

Bekijk het hele team

Als adviseur bij De Vaart ben ik gedreven door innovatie. Mijn passie voor duurzame oplossingen en mijn achtergrond in Innovatie en Strategisch Management maken van mij een waardevolle partner voor bedrijven die hun prestaties willen verbeteren.

Mijn carrière begon als property manager bij een woningcorporatie. Daarna besloot ik de wereld te verkennen, wat me een bredere blik en unieke inzichten gaf, die je terugziet in mijn exotische masker op de foto.

Gedurende mijn studies heb ik diverse innovatieprojecten geleid, gericht op het ontwerp en de implementatie van e-health en deelmobiliteit. Vraagstukken met een sociaal of duurzaam aspect spreken me het meest aan. De bijdrage aan een betere wereld geeft me energie. Tegelijkertijd vind ik het fascinerend om innovatie te realiseren die wordt gehinderd door regelgeving of marktwerking. Er is altijd een oplossing te vinden.

Met mijn energieke en creatieve persoonlijkheid ben ik in staat om passende oplossingen te bedenken voor problemen. Ik luister aandachtig naar uw behoeften en uitdagingen, analyseer uw processen grondig en ontwikkel een plan op maat met praktische oplossingen.

In mijn vrije tijd vind ik rust en ontspanning in de natuur, tijdens het sporten of een picknick. Ook ben ik een actief lid van Toastmasters, waar ik mijn passie voor presenteren ontwikkel. En als hobbykok ontspan ik in de keuken, met risotto als specialiteit.