Ted van den Berg

Bekijk het hele team

Ik heb Integrale Veiligheidskunde gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Dit was een duale studie, dit betekent dat ik al vroeg aan de slag ging in het professionele werkveld binnen de veiligheidswereld. Tevens heb ik ook de Minor Milieu & Veiligheid afgerond.

Ik heb mijn afstudeertraject gelopen bij de RAI in Amsterdam. Na het succesvol behalen van mijn Bachelor, werd mij een baan als Floormanager Safety & Security aangeboden bij de RAI. Hierbij was ik operationeel verantwoordelijk voor het aansturen van het beveiligingspersoneel en het implementeren van het veiligheidsbeleid op de vloer. Naast mijn rol als Floormanager had ik ook de bevoegdheid om veiligheidsplannen te schrijven en de BHV-organisatie te rectificeren.

Na mijn periode bij de RAI ben ik aan de slag gegaan bij High Five Health Promotion als Quality Officer. Hier was ik verantwoordelijk voor het KAM-beleid binnen High Five Health Promotion.

Ik heb een goede visie kunnen ontwikkelen omtrent het implementeren van beleid binnen een organisatie aangezien ik het bij de RAI van dichtbij heb kunnen meemaken hoe de praktijk zich anders voordoet dan hoe het beleid het daadwerkelijk voorschrijft.
Ik ben altijd bereid om over verschillende organisatorische kwesties te sparren om zo tot creatieve oplossingen komen. Zo probeer ik altijd verder te kijken en dieper te graven binnen een organisatie. Daarnaast ben ik iemand die graag het voortouw in handen neemt om zo de verbetervoorstellen te realiseren en de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Ik sport veel in mijn vrije tijd, met name fitness en voetbal. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om er met de motor op uit te gaan. Mijn vriendin en ik vinden het ook erg leuk om te reizen, met name naar Amerika. Verder houd ik van lekker culinair en gezond eten.

Benieuwd wat ik voor uw bedrijf kan betekenen? Ik kijk er naar uit!