Als oudste zoon van ondernemende Griekse ouders, is ondernemen mij met de paplepel ingegoten. Al vanaf mijn vroege tienerjaren was ik verantwoordelijk voor het aansturen van personeel en was ik medeverantwoordelijk voor de strategie en visie binnen het bedrijf. Tijdens mijn parttime studie Business Administration aan de Nyenrode Business Universiteit in Utrecht heb ik mijzelf nog meer kunnen ontwikkelen op het gebied van Management en strategie implementatie in de meest praktische vorm.

Nadat ik vervolgens een periode bij de Big Four heb gewerkt als (Financial) consultant, werd het mij duidelijk dat ik een bredere vorm van advisering in zou willen treden. Mede door deze wens was de keuze om een overstap te maken naar de adviesbranche en meer specifiek De Vaart snel gemaakt.
Vooral de no-nonsense mentaliteit, directheid en transparante insteek was voor mij dé redenen geweest om voor De Vaart te kiezen.

Als bedrijfsadviseur bij De Vaart help ik ondernemingen in het MKB op het gebied van procesverbetering, ISO implementaties (o.a. kwaliteit, informatiebeveiliging en veiligheid & gezondheid), strategie en beleid.

Wegens mijn ondernemende en praktische houding krijg ik energie van complexe en uitdagende vraagstukken. Vraagstukken die niet voor zich spreken en om een creatieve denkwijze vragen dat buiten het kader valt.
Aandachtig luisteren, kritisch – en analytisch denken, sociaal en gedreven. Middels deze persoonlijk kenmerken weet ik altijd de juiste en meest praktische oplossingen te vinden om zo weer de structuur en rust binnen het bedrijf te vinden.

In mijn vrije tijd bevind ik mij regelmatig in de sportschool. Ook hou ik van een lekker (uiteraard Grieks) hapje met vrienden in combinatie met een heerlijk drankje (Nee, geen ouzo). Dit uiteraard ter compensatie voor mijn tijd in de sportschool 😊.

Benieuwd naar wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Ik ook!

    Informatie aanvragen

    Vul onderstaand formulier voor meer informatie of om een terugbelverzoek in te dienen.

      Ik wil graag worden teruggebeld