Deze vacature is momenteel niet meer actueel

Wij zoeken een (junior) bedrijfsadviseur (m/v) om ons team te versterken!

Wij zijn een adviesbureau en werken met een kleine groep adviseurs om ondernemers te helpen hun bedrijfsvoering te verbeteren.
Dit doen wij aan de hand van 3 stappen:

1)Wij helpen de klant met het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem, bijvoorbeeld ISO 9001, ISO 27001 of VCA. Dit doen we door processen op te zetten en te structureren

2)Tijdens het opzetten van dit systeem houden wij nauw contact met de ondernemer over de bevindingen die we doen in het opstellen van de processen. Verbetermogelijkheden bespreken we met de organisatie en proberen we gezamenlijk te implementeren

3)Na verloop van tijd merken we dat we niet meer uitsluitend een kwaliteitsmanagementsysteem beheren, maar is er een vertrouwensband ontstaan met de klant waarin wij worden gezien als sparringpartner waarbij wij de klant voorzien van bedrijfsadvies om zijn/haar bedrijfsvoering nog verder te optimaliseren.

Wat doe jij? (werkzaamheden)
Als junior bedrijfsadviseur start je bij ons met het:
– begeleiden van klanten bij het opzetten, implementeren van managementsystemen voor o.a. kwaliteit, informatiebeveiliging, veiligheid of milieu.
– opzetten en schrijven van bedrijfsprocessen om de organisatie beter te kunnen structureren
– helpen om te klant voor te bereiden voor een bedrijfscertificering

Na verloop van tijd ga je meer:
– verbetersuggesties aandragen bij de klant en deze implementeren
– sparringpartner zijn voor de ondernemer en jezelf ontwikkelen tot volwaardig bedrijfsadviseur
– je eigen klantenkring creëren en bedienen (met o.a. acquisitie)

Wie ben jij?
– Afgeronde WO opleiding in de richting van (Technische)Bedrijfskunde, Bestuurskunde (met interesse in bedrijfskunde), Economie, Marketing, of vergelijkbaar
– 0-3 jaar werkervaring
– Beschikbaar voor 40 uur per week
– Beschikt over een rijbewijs
– Woonachtig in Noord Holland, Zuid Holland of Utrecht

Verder beschik je over de volgende competenties of wil je deze ontwikkelen:
– Sociaal vaardig
– Oplossingsgericht
– Initiatiefrijk
– Vasthoudend

Wie wij zijn
Organisatieadviesbureau De Vaart is met name werkzaam in de technische sector, de bouwsector, de IT-sector en we groeien op dit moment sterk in de dienstverlenende sector.

Wat wij bieden
Wij bieden een fulltime baan (40 uur) aan waarin je jezelf kunt ontwikkelen van startend adviseur tot volwaardig bedrijfsadviseur. Hierin bieden we jou een grote dosis aan persoonlijke ontwikkeling en vrijheid. Afhankelijk van jouw interesses kunnen we kijken of jij jezelf kunt ontwikkelen in de gewenste richting. Indien je niet over een auto beschikt, stellen wij een auto van de zaak beschikbaar. Salaris voor een beginnend adviseur start v.a. € 2.700 op basis van het salariskompas.

Verloop procedure
Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan jouw cv en motivatie brief naar vj@devaart.nl vóór 10 februari 2019. Kandidaten die in aanmerking komen voor de functie ontvangen een uitnodiging voor een eerste gesprek, hierna volgt nog een tweede gesprek. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.