De Vaart biedt een aantal vormen van advisering aan. Deze vormen van advisering lijken uiteen te lopen, maar hebben allemaal de praktische, no-nonsense en resultaatgerichte aanpak met elkaar gemeen.

Advisering : Organisatiescans

De eerste vorm van advisering van De Vaart betreffen de verschillende organisatiescans. Adviesbureau De Vaart heeft deze tools ontwikkeld om op korte termijn (delen van) uw organisatie gericht door te lichten en op deze wijze (feitelijk) een aantal verbeterpunten bloot te leggen. Op basis van deze scan adviseert de adviseur van De Vaart u vervolgens hoe u deze verbeterpunten het beste op kunt pakken. Lees hier verder over:  organisatiescans.

Advisering : Adviesonderwerpen

Het tweede vorm van de advisering van De Vaart betreffen de verschillende adviesonderwerpen. De Vaart heeft door haar jarenlange ervaring (onder andere in het MKB) op verschillende gebieden veel kennis opgebouwd waarmee zij in staat is haar klant van het juiste, praktische en resultaatgerichte advies te voorzien. Lees hier verder over: adviesonderwerpen.

Advisering : Coaching

De derde vorm van advisering betreft coaching. Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige relatie. Dat kan een-op-een zijn, maar ook een-op-een-groep. Bij coaching ondersteunt de coach van De Vaart het individuele- of groepsleerproces op de door overeengekomen coachinggebieden. Lees hier verder over: coaching.

Advisering : Interim Management

De vierde vorm van advisering, welke in de basis in principe geen vorm van advisering is, ishet interim management. Bij interim management biedt De Vaart u de mogelijkheid om tijdelijk een manager met de door u gewenste kwalificaties en ervaring in dienst te nemen; voor uitdagende vraagstukken of om belangrijke beslissingen en/of trajecten te kunnen doorvoeren. Lees hier verder over: interim management.

Vragen over advisering

Heeft u nog vragen over advisering, dan kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op +31 (0)10 26 88 015 of mailen naar info@devaart.nl. Onze adviseurs voorzien u graag en geheel vrijblijvend van het juiste advies.