De Vaart biedt u de mogelijkheid om tijdelijk een manager met de door u gewenste kwalificaties en ervaring in te huren. Dit kan bijvoorbeeld van belang zijn wanneer uw organisatie met uitdagende vraagstukken geconfronteerd wordt of belangrijke beslissingen en/of trajecten moet doorvoeren. Waar kunt u zo al aan denken?

Interim management voor een specifiek project

Projecten die parallel lopen aan de rest van de gang van zaken, maar waarvoor u zelf geen tijd of de juiste kennis in huis heeft. Bijvoorbeeld: herindeling van afdelingen, herzien van in-/verkoop-/bedrijfsstrategie of een bedrijfsverhuizing.

Interim management tijdens een piekperiode

Extra hulp in een periode waarin meer moet worden gedaan dan normaal. Bijvoorbeeld bij het opleveren van de jaarlijkse begroting.

Interim management voor overbrugging van een bepaalde periode

Voor als er een gat ontstaat in het management. Dit is op tijdelijk basis totdat er bijvoorbeeld een vaste werknemer voor een vacature is gevonden of in een situatie waarbij een leidinggevende tijdelijk even afwezig is. Wat zijn de voordelen voor u:

  • Wij zijn als buitenstaande minder verbonden met uw bedrijf (en haar geschiedenis) en zullen daardoor makkelijker moeilijke beslissingen kunnen nemen.
  • Doordat we “van buiten” komen, worden beslissingen vaak eerder geaccepteerd. Uw medewerkers zullen het eerder zien als een zakelijk beslissing en erin meegaan.
  • We hebben de specifieke kennis en ervaring die u op tijdelijke basis erg goed kunt gebruiken.
  • We denken met u mee op korte termijn, maar verliezen ook de langetermijndoelstelling van uw organisatie niet uit het oog.

Vragen over interim management

Heeft u nog vragen over interim management, dan kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op +31 (0)10 26 88 015 of mailen naar info@devaart.nl. Onze adviseurs voorzien u graag en geheel vrijblijvend van het juiste advies.