ISO 9001 Certificaat, wanneer komt u in aanmerking

Voldoet uw ISO 9001 managementsysteem aan de eisen van de ISO 9001 norm, en is dit door een certificerende instantie getoetst, dan wordt u voorgedragen voor het ISO 9001 certificaat. Dit certificaat is een van de certificaten van de ISO 9000 “familie”. Adviesbureau De Vaart BV geeft graag advies en begeleiding bij het behalen van o.a. het ISO 9001 certificaat.

Waarom een ISO 9001 certificaat

De redenen waarom u ISO 9001 certificaat wilt kunnen zeer divers, en zowel intern als extern georiënteerd zijn.

Voor uw omgeving wilt u een ISO 9001 certificaat omdat:

  • het vereist is bij aanbestedingen en noodzakelijk is om opdrachten binnen te halen;
  • het aan hen laat weten dat u structureel met de kwaliteit van uw prestaties bezig bent;
  • het ISO 9001 certificaat u onderscheidt van uw concurrenten.

Voor uw interne organisatie wilt u een ISO 9001 certificaat omdat:

  • het u helpt uw bedrijfsvoering continu te verbeteren;
  • het u helpt structuur en uniformiteit aan te brengen in uw werkzaamheden;
  • het u helpt duidelijkheid te creëren met betrekking tot taken, bevoegdheden en verplichtingen van uw medewerkers;
  • het een “stok achter de deur” kan zijn om verbeteringen door te voeren.

Adviseurs ISO 9001 certificaat

De adviseurs van De Vaart BV hebben een relevante HBO of WO opleiding genoten. Doordat we allerlei verschillende soorten bedrijven in ons klantenbestand hebben, beschikken ze over een brede basiskennis. Onze service stopt niet bij het advies dat onze adviseurs geven. Samen met u en uw medewerkers zorgen we ook voor de implementatie van de benodigde oplossingen. U krijgt altijd een organisatieadviseur toegewezen die bij u en uw bedrijf past. Dit doen we voor een optimale samenwerking tussen u, uw medewerkers en onze organisatie. Indien wenselijk kunnen we een tweetal adviseurs inzetten voor uw bedrijf. Natuurlijk worden uw dagelijkse werkzaamheden zo min mogelijk belemmerd. Periodiek bespreken we met onze adviseur de voortgang zodat we de kwaliteit van het project kunnen waarborgen. We werken altijd vanuit uw bedrijfsbelang, het bedrijf zien we als klant, niet de directeur of een individu.

Vragen over het ISO 9001 certificaat

Heeft u vragen over het ISO 9001 certificaat? Neem dan contact met ons op. De adviseurs van Organisatie adviesbureau De Vaart voorzien graag en geheel vrijblijvend van het juiste advies voor het ISO 9001 certificaat.