De Vaart is een praktisch adviesbureau. Wij adviseren al bijna 20 jaar onder andere in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Hierdoor hebben wij geleerd welke oplossingen tot een verbetering leiden en welke oplossingen op papier wel goed klinken, maar in de praktijk tegenvallende resultaten geven.

Als u dus een praktisch adviesbureau zoekt, dan ben u bij ons aan het juiste adres.

De methode van adviesbureau De Vaart

De adviezen en begeleiding die wij geven zijn gestoeld op onze waarnemingen binnen het bedrijf. Wij spreken de medewerkers op hun werkplek en vragen ze om hun uitspraken te onderbouwen met voorbeelden. Hierdoor ontstaat een helder beeld van de werkelijkheid. Vervolgens doen wij voorstellen. Deze worden gelijk uitgewerkt in concept afspraken (dus meestal geen lijvig rapport). Dit kan bijvoorbeeld zijn in een actielijst, een functieomschrijving, of een stuk procedure omschrijving. Dit concept wordt ter beoordeling en goedkeuring doorgesproken met de betrokkenen. Als deze akkoord zijn, dan bewaken wij desgewenst ook het nakomen van deze afspraken. Ons werk doen wij dus altijd in het zicht, bij u op locatie.

Voor ons geld : Het maakt bijna niet uit hoe we er komen, Als we er maar komen!

De referenties van adviesbureau De Vaart

Als u naar onze referenties kijkt, zult u zien dat dit er legio zijn. De referenties komen uit een diversiteit aan bedrijfstakken en hebben ook een grote spreiding in bedrijfsomvang. We hebben dan ook hoogst waarschijnlijk ook adviseurs met ervaring in uw branche! Lees hier verder voor onze referenties.

De adviseurs van adviesbureau De Vaart

Een “De Vaart-adviseur” kenmerkt zich door grote gedrevenheid. De adviseur is gedreven om uw organisatie op een hoger plan te brengen. Van een de Vaart adviseur mag u verwachten dat hij/zij u ongevraagd van advies dient. U krijgt het gevoel dat er iemand naast u staat en meekijkt, en desgewenst meestuurt. De wat meer persoonlijke verhalen van onze adviseurs vind u hier.

Vragen aan De Vaart

Heeft u nog vragen aan één van onze adviseurs, dan kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op +31 (0)10 26 88 015 of mailen naar info@devaart.nl. Onze adviseurs voorzien u graag en geheel vrijblijvend van aanvullende informatie.