De aandacht van de adviseurs van De Vaart richt zich op een aantal deelgebieden:

Strategie en beleid

Wij denken met u mee; hoe ziet uw bedrijf en over 2 jaar uit? En hoe over 5 jaar? We zetten samen met u een plan op en structureren de acties die nodig zijn om de gewenste situatie te bereiken.

De interne taakverdeling

De organisatie van uw bedrijf is het kloppende hart en de basis voor succesvol ondernemen. Met behulp van professioneel opgestelde functie omschrijvingen, een overzichtelijk organogram, een vervangingsschema en procedures over het indiensttreden en inwerken van nieuw personeel, zet u een goede stap in de richting van een overzichtelijke en krachtige organisatie.

Proces

Door het in kaart brengen van de processen (b.v. verkoop, inkoop, productie) hebben uw medewerkers meer inzicht in hun eigen werkzaamheden en die van hun collega’s Bij het in kaart brengen van de processen dragen wij verbeterpunten aan om zaken efficiënter en effectiever te laten verlopen. Wij verzorgen ook de implementatie, betrekken de medewerkers en meten de resultaten. Resultaten die we hier mee behalen:

  • Verbetering in kwaliteit van opgeleverd dienst/product
  • Meer tevreden werknemers
  • Efficiëntere en kostenbesparende werkprocessen
  • Een beter bedrijfsresultaat

Trainingen

Wij bieden u diverse trainingen; commercieel denken, website optimaliseren, functioneringsgesprekken, financieel inzichtelijk maken van de kosten en baten enzovoorts. Samen met u zetten we een werkbaar plan op, zetten doelen en zorgen dat we deze gezamenlijk behalen.

Certificeringen

Deels samenhangend met bovenstaande, zijn onze adviseurs zeer ervaren in bedrijven begeleiden naar certificeren op het gebied van diverse normen (ISO 9001, ISO 14001, VCA etcetera). Met onze methode zult u gegarandeerd het gewenste certificaat bemachtigen.

Bij De Vaart kunt u dus terecht voor een zeer breed pakket aan diensten. Onze adviseurs zijn pro-actief in het meedenken, maar overlegt alle verbeterpunten en voert deze pas door als jullie het samen eens zijn over het plan van aanpak.

Vragen over onze aandachtsgebieden

Heeft u nog vragen aan één van onze adviseurs, dan kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op +31 (0)10 26 88 015 of mailen naar info@devaart.nl. Onze adviseurs voorzien u graag en geheel vrijblijvend van aanvullende informatie.