MKB-advies is een vak apart. In onze ogen onderscheidt het MKB zich niet alleen door de omvang van de onderneming. Het is vooral de wijze van zaken aanpakken en beslissen wat het MKB zo sterk maakt. Het MKB-bedrijf heeft dan ook MKB-advies nodig van iemand die daarmee om kan gaan. Spreken in heldere woorden. Snel beslissingen en snel resultaat boeken. MKB advies kenmerkt zich door korte communicatielijnen. Deze zijn in het MKB immers veel korter dan in grote organisaties waar de besluitvorming vaak wordt gedaan op basis van risicoverkleining.

U en het MKB-advies

Wellicht denkt u dat adviesbureaus juist meer iets zijn voor de grotere ondernemingen. Dat is niet zo. Ook kleine ondernemingen, zelfs eenmansbedrijven, kunnen veel baat hebben bij iemand die verstand heeft van MKB-advies. Iemand die naast de ondernemer staat en ook verstand heeft van ondernemen. De MKB’er hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Wij, de adviseurs van De Vaart, hebben in heel veel bedrijven mogen kijken en kunnen de daar opgedane kennis verder dragen. Misschien zelfs naar u?

Over welke onderwerpen kunnen wij u MKB advies geven?

Over alle zaken die te maken hebben met bedrijfsvoering. Enkele veel voorkomende voorbeelden:

 • Hoe maak ik mijn verkoopactiviteiten effectiever?
 • Hoe zorg ik dat de orders allemaal goed verwerkt worden?
 • Hoe zorg ik dat al het werk op tijd afkomt?
 • Hoe motiveer ik mijn personeel?
 • Hoe krijg ik meer inzage in hoe we er financieel voor staan?

Dit is slechts een greep uit de onderwerpen waar De Vaart iets voor in kan betekenen.

De Vaart en het MKB-advies

De Vaart adviseurs vinden de dynamiek van het MKB leuk. Ze spreken de taal van de MKB’er. Ze zullen u ook benaderen in heldere bewoordingen. De oplossingen zullen praktisch zijn. En als er een besluit genomen is zullen we dit snel uitvoeren. Van u wordt in ruil daarvoor verwacht dat u ook een actieve bijdrage zal leveren aan het gestelde doel.

Wat u kunt verwachten van het MKB-advies van De Vaart

 • Een adviseurs die met u meedenkt, rechtdoorzee.
 • Iemand met een gevuld bagagenetje aan praktijkervaring, (universitaire) opleiding en training.
 • Kordaat en helder MKB-advies. Geen dikke rapporten.
 • Een effectieve werkwijze waarbij uw belang voorop staat en het resultaat maximaal is.
 • Begeleiding bij de invoering en bewaking van de voorgestelde MKB-adviesonderdelen.
 • Een oplossing die ook écht werkt voor uw specifieke situatie.

Een klantenbasis van honderden klanten zijn het beste bewijs dat wij goed werk afleveren. Bekijk daarom eens onze referenties.

Vragen over het MKB-advies

Heeft u nog vragen over MKB advies, dan kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op +31 (0)10 26 88 015 of mailen naar info@devaart.nl. Onze adviseurs voorzien u graag en geheel vrijblijvend van aanvullende informatie.