Deskundig advies op het gebied van certificeringen

Wilt u de kwaliteit van uw producten/dienstverlening structureel verbeteren? Wilt u de veiligheidssituatie en gezondheid van uw medewerkers verbeteren? Wilt u milieubewust of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)?

Of is het juist uw (potentiële) opdrachtgever/klant die hierom vraagt?

Of u het nu zelf wilt of uw opdrachtgever… Of u een certificaat wil behalen, behouden of onderhouden… De ervaren adviseurs van organisatieadviesbureau De Vaart kunnen u in al deze gevallen begeleiden, ondersteunen en adviseren. Ze zijn gespecialiseerd en zeer ervaren in certificeringsadvies.

Op deze site vindt u hiervoor de gewenste informatie. Hieronder staat een greep van de verschillende onderwerpen en certificaten waar wij advies over geven. Wilt u toch meer specifieke en inhoudelijke informatie ga dan direct naar contact voor een vrijblijvende offerte met plan van aanpak. U kunt ons bellen op +31 (0)10 26 88 015 of mailen naar info@devaart.nl.

Certificeringsadvies onderwerpen

Certificeringsadvies kwaliteitssysteem / kwaliteitsnormen

Een kwaliteitssysteem opzetten? Uw onderneming certificeren volgens de kwaliteitsnormen? Hoe gaat dat precies in z’n werk? Klik op een van de onderstaande certificaten voor meer informatie.

Certificeringsadvies ICT

Een ICT managementsysteem voor uw bedrijf? Certificering volgens ICT normen? Schakel ons dan in voor professioneel certificeringsadvies. Zie hieronder voor welke certificaten we u advies kunnen geven.

Certificeringsadvies veiligheid & arbo

Veiligheid binnen uw bedrijf is natuurlijk erg belangrijk. Wanneer u graag een arbo-/veiligheidssysteem wilt opzetten, of certificeringen op dit gebied wilt behalen, kunt u een beroep doen op onze adviseurs. Klik hieronder op een van de onderwerpen waar u meer informatie over wilt.

Certificeringsadvies milieu & mvo

Advies nodig op het gebied van een mvo systeem of certificeringen volgens verschillende milieu normen? Ook op dit gebied kan Adviesbureau de Vaart u ondersteunen. Klik hieronder op de knop voor meer informatie.