In een ISO 9001 kwaliteitshandboek zijn alle procedures, formulieren en overige documenten verzameld en opgenomen die noodzakelijk zijn voor een ISO 9001 certificering.

Voor een ISO 9001 kwaliteitshandboek heeft u verschillende opties.

U kunt het ISO 9001 kwaliteitshandboek uitprinten en op de werkvloer ter beschikking stellen. Dit is echter niet wat wij van De Vaart u zullen adviseren. Wij zullen u adviseren om het gehele managementsysteem op te nemen in een digitaal ISO 9001 kwaliteitshandboek.

Klik hier voor een voorbeeld van een ISO 9001 kwaliteitshandboek.

Digitaal ISO 9001 kwaliteitshandboek

Het digitale kwaliteitshandboek kan speciaal voor uw onderneming worden ontworpen en is te vergelijken met een intranetpagina. Deze intranetpagina is voor iedereen makkelijk en direct bereikbaar, waarbij naast de “verplichte” documenten ook andere relevante documenten, nieuwtjes en belangrijke mededelingen aan het handboek kunnen worden toegevoegd. Deze pagina is alleen intern beschikbaar, u hoeft dus niet bang te zijn dat derden mee kunnen kijken.

Aan deze opzet van dit digitale ISO 9001 kwaliteitshandboek zijn zeer beperkte kosten verbonden. Zeer beperkt voor de opzet, zeer beperkt voor de implementatie en niet voor het onderhoud. Het handboek komt bij u op de server te staan in wordt tevens uw eigendom (hier zijn dus geen aanvullende kosten of licentiekosten aan verbonden). Na een korte instructie van één van onze adviseurs bent u zelf in staat om documenten aan het systeem toe te voegen en wijzigingen door te voeren.

Klik hier om een voorbeeld van het digitale handboek te bekijken. Een aantal procedures en bijlagen zijn als voorbeeld aan het digitale ISO 9001 kwaliteitshandboek toegevoegd.

Vragen over het ISO 9001 kwaliteitshandboek

Heeft u nog vragen over het ISO 9001 kwaliteitshandboek, dan kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen. Onze adviseurs voorzien u graag en geheel vrijblijvend van het juiste advies.