ISO certificaat / ISO certificering behalen onderhouden en behouden

We zijn een praktisch adviesbureau op het gebied van ISO certificering. Al bijna 20 jaar adviseren we o.a. het MKB bij het behalen van een ISO certificaat. Door onze jarenlange kennis en ervaring weten we precies welke oplossingen voor welke situatie ook in de praktijk de beste resultaten geven.

Soort ISO certificaat / ISO certificering

Wilt u een ISO certificaat behalen, behouden of onderhouden? We bieden advies en begeleiding voor ISO certificering op verschillende vakgebieden en onderwerpen. Hieronder een overzicht van de verschillende ISO certificaten per onderwerp.

Kwaliteit ISO certificering behalen?

ICT ISO certificering behalen?

Veiligheid 

Milieu ISO 14001 certificering behalen?

Dit is slechts een greep van de mogelijke ISO certificaten en ISO certificeringen die De Vaart BV u kan bieden. Wilt u graag weten of we u kunnen helpen met een ISO certificaat / ISO certificering behalen? Neem dan gerust contact op.

ISO certificaat / ISO certificering begeleiding & advies

Alle adviseurs van De Vaart BV hebben een relevante HBO of WO opleiding genoten. We werken voor vele verschillende soorten bedrijven en beschikken hierdoor over een brede basiskennis. Onze service houdt niet op bij het advies dat onze adviseurs geven. Samen met u en uw medewerkers zorgen we ervoor dat onze adviezen ook geïmplementeerd worden binnen uw bedrijf.

We zorgen er altijd voor dat onze organisatieadviseur bij u en uw bedrijf past. Zo ontstaat er een optimale samenwerking tussen u, uw medewerkers en onze organisatie. Mocht het nodig zijn dan kunnen we ook twee adviseurs inzetten voor uw bedrijf. De dagelijkse werkzaamheden binnen uw bedrijf worden zo min mogelijk belemmerd door onze adviseurs. Regelmatig bespreken we de voortgang van het project met onze adviseur. Zo waarborgen we de kwaliteit van het project. Ons uitgangspunt is altijd uw bedrijfsbelang, het bedrijf zien we als klant, niet de directeur of een individu.

Meer weten over een bepaald ISO certificaat of ons advies bij ISO certificering? Neem contact op

Wanneer u graag meer wilt weten over een bepaald ISO certificaat of een ISO certificering wilt behalen, neem dan contact op. Onze adviseurs zetten de mogelijkheden graag voor u op een rijtje. U kunt ons bellen op +31 (0)10 26 88 015 of mailen naar info@devaart.nl. We voorzien u dan geheel vrijblijvend van aanvullende informatie.