Arno Kouwenhoven

Bekijk het hele team

Hey daar! Ik ben Arno Kouwenhoven. Naast mijn diverse andere verantwoordelijkheden, ligt mijn focus voornamelijk op het beheer van onze HR-zaken binnen het bedrijf. Mijn professionele reis heeft een interessante wending genomen. Na een langdurige carrière in het bankwezen heb ik medio 2022 afscheid genomen en de geneugten van mijn pensioen mogen ervaren. Het was een periode waarin ik volop heb genoten van vrije tijd, en dat doe ik nog steeds. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en zo ben ik met veel enthousiasme en op parttime basis weer aan de slag gegaan, ditmaal om samen met een team van geweldige adviseurs een waardevolle bijdrage te leveren aan dit bedrijf.

Het is een waar genoegen om deel uit te maken van dit team en samen te werken aan een werkomgeving waarin iedereen met plezier en voldoening zijn of haar taken kan vervullen. Ik koester het moment waarop we als team niet alleen hard werken, maar ook genieten van elkaars gezelschap en een goede dosis humor.

Muziek is een van mijn grote passies en een bron van immense vreugde in mijn leven. Mijn muzikale smaak is heel divers, variërend van de tijdloze composities van Mozart tot de energieke klanken van Di-Rect en zelfs de opzwepende nummers van Hazes. Daarnaast ben ik ook actief betrokken bij mijn eigen koor, waar ik elke woensdagavond met veel plezier vertoef, genietend van de harmonieën en de gemeenschap die muziek teweegbrengt.

Arno Kouwenhoven