Maikel Schuilenburg

Bekijk het hele team

Mijn naam is Maikel Schuilenburg en ik ben adviseur bij De Vaart. Ik heb een achtergrond in International Business Management, een studie die ik zowel op HBO als universitair (WO Master) niveau behaald heb. In de periode daartussen begon mijn werkzame leven met een combirol als accountmanager en business developer bij een Amerikaanse start-up.

Het hoofdstuk dat hierop volgde speelde zich af in Edinburgh, Schotland. Hier heb ik mijn Master diploma in International Business Management (cum laude) behaald. Daarnaast heb ik tijdens mijn studie met drie medestudenten een non-profit consultancybureau opgericht met het doel studenten op te leiden op het gebied van organisatiestructuren, welke nog steeds vele studenten begeleidt met het starten van hun carrière.

Het vervolg van mijn loopbaan heeft mij intussen langs verschillende leuke functies gebracht. Zo heb ik bedrijven geadviseerd op het gebied van IT-inrichting, als Business Intelligence analist rapportages gemaakt, en de 3 jaar voor mijn start bij De Vaart bij de AAE in Brussel werkzaam geweest op het gebied van risk management en compliance.

De kennis die ik in mijn loopbaan heb opgedaan zet ik nu met veel plezier in voor Organisatieadviesbureau de Vaart, waar ik kan doen wat ik leuk vind op een manier die perfect bij mij past. Namelijk in de huid kruipen van de ondernemer en deze vooruit helpen door samen de vraagstukken op te lossen waar hij/zij mee kampt. En dat in een fijne werksfeer: informeel, korte lijnen en gewoonweg dingen gedaan krijgen.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig, of dit nou in de sportschool is, een wandeling door een mooi stukje natuur of een rondje op de motor. Als je hier in Nederland aan zonuren kunt komen moet je die kans met beide handen aangrijpen, en dat doe ik graag!

Maikel Schuilenburg