Na mijn studie bedrijfskundige economie aan de Erasmus universiteit ben ik in 1996 bij organisatie adviesbureau “Het BEST” als adviseur indienst gekomen. Na een aantal jaren ben ik, samen met Jeroen van der Ven, De Vaart gestart. Ondernemen in het MKB bevalt mij uitstekend! met name de veelzijdigheid en de hands-on mentaliteit geven mij energie. Deze jaren hebben mij als adviseur gevormd.

Mijn opleiding en mijn ervaring vormen een perfecte mix om andere ondernemers een stap vooruit te helpen. Of dit nu is voor het behalen van een bedrijfscertificering of een structuur adviestraject of periodiek met de schoenen op tafel de gedachten vormen over de toekomst van een bedrijf, ik doe graag mee!

In mijn werk ben ik resultaatgericht en vasthoudend. Ook als er druk op de ketel staat, zorg ik dat hetgeen wat nodig is gebeurt.

In mijn vrije tijd probeer ik ook nog wat aan sport te doen. ’s Winters snowboardend in de sneeuw, de rest van het jaar duikend in en kitend op het water. Reizen met mijn kinderen is ook een grote passie. Ik ga dan het liefst op zoek naar mooie natuur of bijzondere bestemmingen.

Genoeg over mij, wanneer maken wij eens kennis en vertelt u mij over u en uw bedrijf?