Thomas Janse

Bekijk het hele team

Tijdens mijn studie Strategic Management aan de Universiteit van Tilburg heb ik mijzelf ontwikkeld op het gebied van strategie bepaling en de implementatie hiervan binnen een organisatie. Daarbij heb ik de focus gelegd op ondernemerschap door middel van mijn afstudeeronderzoek.

Vervolgens heb ik een aantal jaar gewerkt voor een multinational in de energiesector op het gebied van interne proces- en kwaliteitsverbetering. Mede door deze ervaring was de keuze om een overstap te maken naar de adviesbranche en meer specifiek De Vaart niet moeilijk. Met name de praktische no-nonsense insteek, het menselijke aspect en het feit dat ik echt structureel bedrijven kan helpen verbeteren waren belangrijke drijfveren om voor De Vaart te kiezen.

Als organisatieadviseur bij De Vaart help ik organisaties, met name MKB bedrijven, op het gebied van procesverbetering, verandertrajecten, ISO implementaties (o.a. kwaliteit, informatiebeveiliging) en strategie & beleid.

Vanuit mijn gedreven en ondernemende houding ga ik graag aan de slag met uitdagende vraagstukken waar een ander niet uitkomt. Ik ben analytisch sterk, sociaal en een goede luisteraar. Op deze manier kan ik de juiste verbanden leggen en weet ik de vinger op de zere plek te leggen, om vervolgens samen de schouders eronder te zetten om verder vooruit te komen. Waar ik kom, breng ik rust en structuur (terug) binnen de organisatie, gecombineerd met een gezonde dosis humor en enthousiasme.

Als ik niet aan het werk ben dan breng ik mijn tijd het liefste door met mijn vriendin en vrienden. Als echte Brabander houd ik van het goede leven met lekker eten en een mooi wijntje op zijn tijd. Om toch enigszins de balans te bewaren en om wat stoom af te blazen ben ik twee avonden in de week in de boksschool te vinden. Daarnaast vind ik het heerlijk om te reizen naar alle hoeken van de wereld om nieuwe dingen te ervaren en mensen te leren kennen met een andere kijk op de wereld.

Zin in een kop koffie om te kijken wat ik voor je kan betekenen? Ik hoor het graag!