8d83a0bc46b23d81824698f9c84c

Hulp nodig bij het opstellen van uw RI&E?

De overheid heeft het opstellen van een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) via de Arbowet verplicht gemaakt voor alle ondernemers met personeel. De overheid doet dit omdat bedrijfsongevallen grote gevolgen kunnen hebben voor zowel de betrokken werknemers als voor het bedrijf zelf. Denk hierbij aan kosten voor verzuim en reparaties, welke behoorlijk in de papieren kunnen lopen.

Het idee achter een RI&E is dan ook; voorkomen is beter dan genezen. Een RI&E verteld u waar de risico’s in uw bedrijf liggen, welke mogelijke gevolgen deze kunnen hebben en nog belangrijker; hoe u deze gevolgen kunt voorkomen.

Het opstellen van een RI&E blijkt in de praktijk niet altijd even simpel, omdat er een aantal verplichte onderdelen (zoals een welzijnaspectenlijst) aan te pas komen. De adviseurs van De Vaart voeren de RI&E graag voor u uit. Daarnaast kunnen zijn u adviseren en tips geven ter verbetering van de veiligheid en de gezondheid van uw bedrijf en uw werknemers.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Organisatieadvies

Organisatieadviesbureau De Vaart uit Bleiswijk. Adviseurs die u niet alleen van praktisch, goed advies voorzien, maar u tevens ondersteunen bij implementatie…

Lees verder

Referenties

Scanlaser BV

Scanlaser heeft voor de iso-certificering 9001 en 14001 een aantal jaar gewerkt met een managementsysteem dat op zich voldeed. Toch groeide de behoefte aan meer flexibiliteit. Het managementsysteem van De Vaart leek in die behoefte te voorzien. Met enthousiaste en energieke ondersteuning van Matthijs van Iersel hebben we de overstap gemaakt. We zijn blij met Lees meer >>

Bekijk alle referenties
<< Vorige
Volgende >>
Terug naar boven
BEL ONS