8d83a0bc46b23d81824698f9c84c

OHSAS 18001 leidt aantoonbaar tot betere arboprestaties

Begin dit jaar heeft het SCCM (Stichting Coördinatie Certificatie Milieu- en Arbomanagementsystemen) een telefonisch onderzoek gedaan onder OHSAS 18001-gecertificeerde organisaties. Uit dit onderzoek blijkt dat bedrijven duidelijk toegevoegde waarden constateren van hun managementsysteem op basis van de OHSAS 18001.

Specifiek blijken de bedrijven een beter inzicht te verkrijgen in de gevaren, de risico’s en de mogelijkheden om deze terug te brengen. Dit leidt tot een lager ziekteverzuim en minder ongevallen. Tevens geven de bedrijven aan beter de wet- en regelgeving na te leven. Het managementsysteem zorgt er namelijk voor dat ze scherp blijven.

Indien ook u uw arboprestaties wilt verbeteren, dan is een managmentsysteem – gericht op uw eigen organisatie – wellicht iets voor u. Wij van De Vaart kunnen u natuurlijk helpen bij de opzet en het onderhoud van uw systeem. Klik hier voor contact.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Organisatieadvies

Organisatieadviesbureau De Vaart uit Bleiswijk. Adviseurs die u niet alleen van praktisch, goed advies voorzien, maar u tevens ondersteunen bij implementatie…

Lees verder

Referenties

Scanlaser BV

Scanlaser heeft voor de iso-certificering 9001 en 14001 een aantal jaar gewerkt met een managementsysteem dat op zich voldeed. Toch groeide de behoefte aan meer flexibiliteit. Het managementsysteem van De Vaart leek in die behoefte te voorzien. Met enthousiaste en energieke ondersteuning van Matthijs van Iersel hebben we de overstap gemaakt. We zijn blij met Lees meer >>

Bekijk alle referenties
<< Vorige
Volgende >>
Terug naar boven
BEL ONS