Teamuitje De Vaart, koken met een topchef

Leestijd: < 1 minuut

Op 12 december 2017 vond het teamuitje plaats van Adviesbureau De Vaart. Dit keer ging het team naar ‘De Kookkeuken van Capelle’ in Capelle aan den IJssel met gastvrouw Renée, waarbij het gehele team inclusief hun partners de handen uit de mouwen stak bij een tapas kookworkshop. Individueel en in duo’s ging het team aan de slag met vis, garnalen, kip, olijven, brood en vele kruiden om dit om te toveren tot culinaire hoogstandjes. Na vele kilo’s knoflook, plakkerige handen en een hoop plezier stonden er 12 gerechtjes op tafel uiteenlopend van een gevuld brood tot kipkoekjes en van witvis in sinaasappelsaus tot zoetzure sjalotten. Toppers van de avond waren de tapenade waar onze collega Bram zijn ziel en zaligheid in had verwerkt en de hummus van Jeroen waar niet scheutig de citroen aan was toegevoegd. Het was een ontzettend gezellige avond waarbij fijne gesprekken weer hebben geleid tot een stuk teambuilding. Hiermee is het jaar 2017 dan ook heerlijk afgesloten en kijkt Adviesbureau De Vaart met haar adviseurs uit naar een uitdagend en sprankelend nieuw jaar. Wij zien u graag in 2018!