8d83a0bc46b23d81824698f9c84c

De Vaart digitaliseert uw werkplekinspectieformulier

Is het uitvoeren van werkplekinspecties in uw organisatie ook een tijdrovende klus? Vergeet u ook regelmatig het werkplekinspectieformulier uit te printen en mee te nemen naar de projectlocatie? De Vaart helpt u om dit een stuk eenvoudiger en efficiënter vorm te geven.

Voortaan voert u uw werkplekinspecties digitaal uit met behulp van een app op uw telefoon of tablet. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Het uitvoeren van een werkplekinspectie is nu snel en eenvoudig .
  • Tijdwinst voor uw organisatie én verhoging van het draagvlak binnen uw organisatie
  • U kunt de inhoud van het formulier helemaal inrichten zoals u zelf wilt
  • U heeft de mogelijkheid om foto’s te maken van situaties die u kunt gebruiken om medewerkers bewust te maken van onveilig gedrag. Hiermee wordt de werkplekinspectie direct effectiever!
  • U kunt een onbeperkt aantal gebruikers toevoegen
  • U kunt de digitale formulieren automatisch laten versturen naar één of meerdere personen
  • U kunt de resultaten gemakkelijk exporteren naar Excel om analyses uit te voeren.

Nieuwsgierig geworden naar de toepassing van digitale formulieren in uw organisatie? Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Organisatieadvies

Organisatieadviesbureau De Vaart uit Bleiswijk. Adviseurs die u niet alleen van praktisch, goed advies voorzien, maar u tevens ondersteunen bij implementatie…

Lees verder

Referenties

Scanlaser BV

Scanlaser heeft voor de iso-certificering 9001 en 14001 een aantal jaar gewerkt met een managementsysteem dat op zich voldeed. Toch groeide de behoefte aan meer flexibiliteit. Het managementsysteem van De Vaart leek in die behoefte te voorzien. Met enthousiaste en energieke ondersteuning van Matthijs van Iersel hebben we de overstap gemaakt. We zijn blij met Lees meer >>

Bekijk alle referenties
<< Vorige
Volgende >>
Terug naar boven
BEL ONS