8d83a0bc46b23d81824698f9c84c

Beuk Horeca

Beuk Horeca
4 oktober 2017
    

Medio 2009 heeft Beuk Horeca B.V. besloten haar milieumanagementsysteem en haar kwaliteitsmanagementsysteem in overeenstemming te brengen met de normen volgens ISO 14001:2004 respectievelijk ISO 9001:2008 en dienovereenkomstig te laten certificeren. (…)

Om ons in dit proces te ondersteunen en te begeleiden zijn de diensten ingeschakeld van De Vaart B.V. (…)

De Vaart B.V. heeft bij de uitvoering van haar werkzaamheden in grote mate de werknemers van Beuk Horeca B.V. betrokken. (…) Deze bottom-up benadering heeft zeker ook geresulteerd in grotere betrokkenheid van de werknemers bij de ISO-certificering en is als zeer prettig ervaren door de werknemers. (…)

De aanpak en werkwijze hebben geresulteerd in een gestructureerd traject met een korte doorlooptijd, met grote betrokkenheid van de werknemers en een prettige samenwerking. 

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Organisatieadvies

Organisatieadviesbureau De Vaart uit Bleiswijk. Adviseurs die u niet alleen van praktisch, goed advies voorzien, maar u tevens ondersteunen bij implementatie…

Lees verder

Referenties

Scanlaser BV

Scanlaser heeft voor de iso-certificering 9001 en 14001 een aantal jaar gewerkt met een managementsysteem dat op zich voldeed. Toch groeide de behoefte aan meer flexibiliteit. Het managementsysteem van De Vaart leek in die behoefte te voorzien. Met enthousiaste en energieke ondersteuning van Matthijs van Iersel hebben we de overstap gemaakt. We zijn blij met Lees meer >>

Bekijk alle referenties
<< Vorige
Volgende >>
Terug naar boven
BEL ONS