8d83a0bc46b23d81824698f9c84c

Complan Advies en Management B.V.

Complan Advies en Management B.V.
5 februari 2018
    

Na een succesvolle certificatie audit is het Complan Advies en Management B.V. gelukt om op 15 januari 2018 het ISO 9001 en ISO 14001 certificaat te mogen ontvangen.

Voorafgaand aan de audit heeft Tycho Keuken van Adviesbureau De Vaart ons op deskundige wijze begeleid in dit traject. Er ontstond een goede samenwerking waarbij we niet alleen een gestroomlijnd managementsysteem kregen, maar in dit traject ook de nodige organisatorische verbeteringen hebben doorgevoerd. Hierdoor is er een degelijk fundament gelegd voor de toekomst van Complan Advies en Management B.V.

Gezien de prettige samenwerking kunnen wij De Vaart dan ook aanbevelen aan organisaties die ondersteuning behoeven bij de opzet en/of implementatie van een managementsysteem enerzijds en organisatorische verbeteringen anderzijds.

Eindhoven 24 januari 2018

Namens Complan B.V.

Ir. P.A.C. Blomme

Directeur

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Organisatieadvies

Organisatieadviesbureau De Vaart uit Bleiswijk. Adviseurs die u niet alleen van praktisch, goed advies voorzien, maar u tevens ondersteunen bij implementatie…

Lees verder

Referenties

Scanlaser BV

Scanlaser heeft voor de iso-certificering 9001 en 14001 een aantal jaar gewerkt met een managementsysteem dat op zich voldeed. Toch groeide de behoefte aan meer flexibiliteit. Het managementsysteem van De Vaart leek in die behoefte te voorzien. Met enthousiaste en energieke ondersteuning van Matthijs van Iersel hebben we de overstap gemaakt. We zijn blij met Lees meer >>

Bekijk alle referenties
<< Vorige
Volgende >>
Terug naar boven
BEL ONS