8d83a0bc46b23d81824698f9c84c

Du Prie Bouw & Ontwikkeling B.V.

Du Prie Bouw & Ontwikkeling B.V.
13 oktober 2017
    

Geachte heer/ mevrouw,

Du Prie Bouw & Ontwikkeling B.V. is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in het midden van de vorige eeuw. Op dit moment hebben al drie generaties leiding gegeven aan het bedrijf en is de toekomst verzekerd. Een gezond bedrijf en het waarborgen van de continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn al geruime tijd ISO 9001-, VCA**- en ERB-gecertificeerd. Organisatieadviesbureau De Vaart is voor ons al jaren een vaste partner in het bijhouden en ontwikkelen van ons managementsysteem. HIj zijn wij zeer tevreden over.

Met de kennis en betrokkenheid bij onze organisatie is De Vaart ons aanspreekpunt. Niet alleen voor kwaliteits- en veiligheidszaken, maar tevens voor andere procesmatige en organisatorische vraagstukken.

Wij kunnen De Vaart hartelijk aanbevelen voor dergelijke werkzaamheden.

Met vriendelijke groet,

ir. M. du Prie

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Organisatieadvies

Organisatieadviesbureau De Vaart uit Bleiswijk. Adviseurs die u niet alleen van praktisch, goed advies voorzien, maar u tevens ondersteunen bij implementatie…

Lees verder

Referenties

Scanlaser BV

Scanlaser heeft voor de iso-certificering 9001 en 14001 een aantal jaar gewerkt met een managementsysteem dat op zich voldeed. Toch groeide de behoefte aan meer flexibiliteit. Het managementsysteem van De Vaart leek in die behoefte te voorzien. Met enthousiaste en energieke ondersteuning van Matthijs van Iersel hebben we de overstap gemaakt. We zijn blij met Lees meer >>

Bekijk alle referenties
<< Vorige
Volgende >>
Terug naar boven
BEL ONS