Ervas International

Na een succesvolle certificatie audit is het Ervas International BV gelukt om op 21 november 2013 het ISO 9001 en OHSAS 18001 certificaat te mogen ontvangen.

Voorafgaand aan de audit heeft Mike Frens van adviesbureau De Vaart ons op deskundige wijze begeleid in dit traject. Er ontstond een goede samenwerking waarbij we niet alleen een gestroomlijnd management systeem kregen, maar in dit traject ook de nodige organisatorische verbeteringen hebben doorgevoerd. Hierdoor is er een degelijk fundament gelegd voor de toekomst van Ervas International BV.

Gezien de prettige samenwerking kunnen wij De Vaart dan ook aanbevelen aan organisaties die ondersteuning behoeven bij de opzet en/of implementatie van een management systeem enerzijds en organisatieverbeteringen anderzijds.

In de toekomst zal Ervas International gebruik blijven maken van de verschillende diensten van De Vaart. Wij hebben er vertrouwen in dat jullie op prettige wijze bij kunnen dragen aan het optimaliseren van onze bedrijfsvoering.

Met vriendelijke groet,
ERVAS International B.V.