8d83a0bc46b23d81824698f9c84c

Ervas International

Ervas International
4 oktober 2017
    

Na een succesvolle certificatie audit is het Ervas International BV gelukt om op 21 november 2013 het ISO 9001 en OHSAS 18001 certificaat te mogen ontvangen.

Voorafgaand aan de audit heeft Mike Frens van adviesbureau De Vaart ons op deskundige wijze begeleid in dit traject. Er ontstond een goede samenwerking waarbij we niet alleen een gestroomlijnd management systeem kregen, maar in dit traject ook de nodige organisatorische verbeteringen hebben doorgevoerd. Hierdoor is er een degelijk fundament gelegd voor de toekomst van Ervas International BV.

Gezien de prettige samenwerking kunnen wij De Vaart dan ook aanbevelen aan organisaties die ondersteuning behoeven bij de opzet en/of implementatie van een management systeem enerzijds en organisatieverbeteringen anderzijds.

In de toekomst zal Ervas International gebruik blijven maken van de verschillende diensten van De Vaart. Wij hebben er vertrouwen in dat jullie op prettige wijze bij kunnen dragen aan het optimaliseren van onze bedrijfsvoering.

Met vriendelijke groet,
ERVAS International B.V.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Organisatieadvies

Organisatieadviesbureau De Vaart uit Bleiswijk. Adviseurs die u niet alleen van praktisch, goed advies voorzien, maar u tevens ondersteunen bij implementatie…

Lees verder

Referenties

Scanlaser BV

Scanlaser heeft voor de iso-certificering 9001 en 14001 een aantal jaar gewerkt met een managementsysteem dat op zich voldeed. Toch groeide de behoefte aan meer flexibiliteit. Het managementsysteem van De Vaart leek in die behoefte te voorzien. Met enthousiaste en energieke ondersteuning van Matthijs van Iersel hebben we de overstap gemaakt. We zijn blij met Lees meer >>

Bekijk alle referenties
<< Vorige
Volgende >>
Terug naar boven
BEL ONS