8d83a0bc46b23d81824698f9c84c

Den Hoed Aannemers B.V.

Op deze wijze wil ik je bedanken voor werkzaamheden die je binnen Den Hoed Aannemers B.V. hebt uitgevoerd. In de eerste plaats heb je ons uitstekend ondersteund en begeleid bij het ontwikkelen en implementeren van een managementsysteem gebaseerd op de ISO 9001, VCA** en de ERB. Reeds een 5-tal jaren zijn wij nu gecertificeerd en daar plukken we dagelijks nog de vruchten van.

Daarnaast blijf jij, door je kennis en betrokkenheid bij de organisatie, ons aanspreekpunt, niet alleen voor kwaliteits- en veiligheidszaken, maar tevens voor andere procesmatige en organisatorische vraagstukken.

Door je kennis, open houding en duidelijke manier van communiceren blijf je een waardevolle sparringpartner voor de verschillende lagen in de organisatie.

Dank hiervoor.

4 oktober 2017

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Organisatieadvies

Organisatieadviesbureau De Vaart uit Bleiswijk. Adviseurs die u niet alleen van praktisch, goed advies voorzien, maar u tevens ondersteunen bij implementatie…

Lees verder

Referenties

Scanlaser BV

Scanlaser heeft voor de iso-certificering 9001 en 14001 een aantal jaar gewerkt met een managementsysteem dat op zich voldeed. Toch groeide de behoefte aan meer flexibiliteit. Het managementsysteem van De Vaart leek in die behoefte te voorzien. Met enthousiaste en energieke ondersteuning van Matthijs van Iersel hebben we de overstap gemaakt. We zijn blij met Lees meer >>

Bekijk alle referenties
<< Vorige
Volgende >>
Terug naar boven
BEL ONS