Middelkoop Betonbouw B.V.

Middelkoop Betonbouw BV is een vrij jonge organisatie die zich als (onder)aannemer wil onderscheiden in de bouwsector. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen is daarbij het speerpunt. Ook vanuit de markt wordt de vraag naar duurzaam bouwen steeds groter. In dat kader wilde Middelkoop Betonbouw BV zich laten certificeren voor ISO 14001 en VCA*.

In april 2014 zijn wij in contact gekomen met Vincent Kuipers van Adviesbureau De Vaart BV. Al tijdens het eerste gesprek werd duidelijk dat het inschakelen van Vincent en Adviesbureau De Vaart BV een juiste keuze is geweest. Door zijn kennis en enthousiasme heeft Vincent ervoor gezorgd dat wij binnen 4 maanden gereed waren voor certificatie. In deze relatief korte periode heeft hij ons begeleid bij het opzetten van het digitale handboek en de daarbij behorende formulieren, zodat wij ons konden laten certificeren voor ISO 14001 en VCA*.
Daarnaast heeft hij ons geholpen met de nodige organisatorische verbeteringen.

Na een succesvolle certificatie audit in juli 2014 is het Middelkoop Betonbouw BV gelukt om het ISO 14001 en het VCA* certificaat van DNV te mogen ontvangen.

Wij werken nu regelmatig met het handboek en hebben er veel profijt van. Wij zijn erg blij met de geboden service van Vincent en Adviesbureau De Vaart BV en zonder hen waren wij nog niet gecertificeerd.

Barry Scheer (KAM coördinator)
Middelkoop Betonbouw B.V.