8d83a0bc46b23d81824698f9c84c

Prins Staal Trade & Processing

Haarlem, 3 maart 2017

Hiermee verklaar ik, Albert Moens werkzaam als SHEQ manager bij Prins Staal BV, dat de heer Sebastiaan Plazier ons de afgelopen jaren met goed gevolg heeft begeleid naar het behalen van de EN 1090-, ISO 9001:2015-, ISO 14001- en OHSAS-certificaten.

Wij hebben Sebastiaan leren kennen als een kundig consultant die goed op de hoogte is van geldende wet- en regelgeving rondom de genoemde managementsystemen,en staat is om mee te denken en met praktijkgerichte oplossingen komt.

Door de medewerkers is Sebastiaan ervaren als een vriendelijke, integer, sympathiek en meedenkend persoon. Het niet verder gebruik maken van de diensten van De Vaart heeft te maken gehad met het verzelfstandigen van de kwaliteitsafdeling. Het kennisniveau was op voldoende hoogte op eigenhandig de externe en interne audits te begeleiden en de managemensystemen te beheersen.

Met vriendelijke groet,

Albert Moens

Prins Staal Trade & Processing BV

4 oktober 2017

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Organisatieadvies

Organisatieadviesbureau De Vaart uit Bleiswijk. Adviseurs die u niet alleen van praktisch, goed advies voorzien, maar u tevens ondersteunen bij implementatie…

Lees verder

Referenties

Scanlaser BV

Scanlaser heeft voor de iso-certificering 9001 en 14001 een aantal jaar gewerkt met een managementsysteem dat op zich voldeed. Toch groeide de behoefte aan meer flexibiliteit. Het managementsysteem van De Vaart leek in die behoefte te voorzien. Met enthousiaste en energieke ondersteuning van Matthijs van Iersel hebben we de overstap gemaakt. We zijn blij met Lees meer >>

Bekijk alle referenties
<< Vorige
Volgende >>
Terug naar boven
BEL ONS