8d83a0bc46b23d81824698f9c84c

Teleflex BV

Teleflex BV
4 oktober 2017
    

In het kader van het opzetten van het ISO 9001:2008 kwaliteitssysteem zijn wij in contact gekomen met Adviesbureau De Vaart. Na een prettige eerste kennismaking zijn we al snel overgegaan tot het verstrekken van de opdracht. Mede door de korte lijnen is het een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken.

Als adviseur bij ons is hiervoor Birgit Dekkers aangesteld. Wij hebben Birgit leren kennen als een gedreven en ervaren adviseur die ons veel werk uit handen heeft genomen om te komen tot de certificatie. Het schrijven van de benodigde procedures, het online handboek en de contacten met DNV werden door Birgit uitstekend uitgevoerd. Mede door haar inzicht zijn wij zelf ook intern anders tegen procedures aan gaan kijken wat geresulteerd heeft in betere interne communicatie.

Mede door haar professionele aanpak en begeleiding is de certificering door DNV vlekkeloos verlopen. Wij zullen dan ook zeker gebruik blijven maken van haar diensten bj de jaarlijkse hercertificatie’s.

Met vriendelijke groet,

Bob de Hoon

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Organisatieadvies

Organisatieadviesbureau De Vaart uit Bleiswijk. Adviseurs die u niet alleen van praktisch, goed advies voorzien, maar u tevens ondersteunen bij implementatie…

Lees verder

Referenties

Scanlaser BV

Scanlaser heeft voor de iso-certificering 9001 en 14001 een aantal jaar gewerkt met een managementsysteem dat op zich voldeed. Toch groeide de behoefte aan meer flexibiliteit. Het managementsysteem van De Vaart leek in die behoefte te voorzien. Met enthousiaste en energieke ondersteuning van Matthijs van Iersel hebben we de overstap gemaakt. We zijn blij met Lees meer >>

Bekijk alle referenties
<< Vorige
Volgende >>
Terug naar boven
BEL ONS