Visser Techniek

Na een succesvolle hercertificatie audit op 18 april 2012 is het Visser Techniek wederom gelukt om het VCA* certificaat van DNV te mogen ontvangen.

Voorafgaand aan de audit heeft De Vaart ons op prettige wijze ondersteund in het actualiseren van het proceshandboek. Er ontstond een goede samenwerking waarbij we het gezamenlijk doel – de hercertificatie van Visser Techniek – voor ogen hielden.

Tijdens de audit zelf heeft De Vaart gezorgd voor een gestroomlijnd verloop van de dag. De afhandeling van de herstelmaatregelen hebben jullie ook efficiënt gecoördineerd. Hierdoor werd het VCA* certificaat op officieel behaald. Dit moest natuurlijk gevierd worden met verse saucijzenbroodjes.

De Vaart is erin geslaagd om het handboek te actualiseren op basis van onze bestaande bedrijfsprocessen. Hierdoor voelt de enkele noodzakelijke aanpassing voor het VCA* certificaat niet als een belasting, maar als een optimalisatie.

Gezien de prettige samenwerking kunnen wij De Vaart dan ook aanbevelen aan organisaties die ondersteuning behoeven bij de opzet en/of implementatie van een management systeem.

In de toekomst zal Visser Techniek gebruik blijven maken van de verschillende diensten van De Vaart. Wij hebben er vertouwen in dat jullie op prettige wijze bij kunnen dragen aan het optimaliseren van onze bedrijfsvoering.

Met vriendelijke groet,
Visser Techniek