8d83a0bc46b23d81824698f9c84c

Visser Techniek

Visser Techniek
4 oktober 2017
    

Na een succesvolle hercertificatie audit op 18 april 2012 is het Visser Techniek wederom gelukt om het VCA* certificaat van DNV te mogen ontvangen.

Voorafgaand aan de audit heeft De Vaart ons op prettige wijze ondersteund in het actualiseren van het proceshandboek. Er ontstond een goede samenwerking waarbij we het gezamenlijk doel – de hercertificatie van Visser Techniek – voor ogen hielden.

Tijdens de audit zelf heeft De Vaart gezorgd voor een gestroomlijnd verloop van de dag. De afhandeling van de herstelmaatregelen hebben jullie ook efficiënt gecoördineerd. Hierdoor werd het VCA* certificaat op officieel behaald. Dit moest natuurlijk gevierd worden met verse saucijzenbroodjes.

De Vaart is erin geslaagd om het handboek te actualiseren op basis van onze bestaande bedrijfsprocessen. Hierdoor voelt de enkele noodzakelijke aanpassing voor het VCA* certificaat niet als een belasting, maar als een optimalisatie.

Gezien de prettige samenwerking kunnen wij De Vaart dan ook aanbevelen aan organisaties die ondersteuning behoeven bij de opzet en/of implementatie van een management systeem.

In de toekomst zal Visser Techniek gebruik blijven maken van de verschillende diensten van De Vaart. Wij hebben er vertouwen in dat jullie op prettige wijze bij kunnen dragen aan het optimaliseren van onze bedrijfsvoering.

Met vriendelijke groet,
Visser Techniek

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha

Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

Organisatieadvies

Organisatieadviesbureau De Vaart uit Bleiswijk. Adviseurs die u niet alleen van praktisch, goed advies voorzien, maar u tevens ondersteunen bij implementatie…

Lees verder

Referenties

Scanlaser BV

Scanlaser heeft voor de iso-certificering 9001 en 14001 een aantal jaar gewerkt met een managementsysteem dat op zich voldeed. Toch groeide de behoefte aan meer flexibiliteit. Het managementsysteem van De Vaart leek in die behoefte te voorzien. Met enthousiaste en energieke ondersteuning van Matthijs van Iersel hebben we de overstap gemaakt. We zijn blij met Lees meer >>

Bekijk alle referenties
<< Vorige
Volgende >>
Terug naar boven
BEL ONS